31 December-09

Hej Hallå!

Sista inlägget för detta år=P

Idag vakna vi skapligt, Peter hade gått upp med Neo så jag fick sova.
Sen gjorde jag Neo och mig klar så gick vi och träffa Vickan och Isak och så gick vi upp och handla lite på kvantum och sen vidare hem till mig.
Väckte Peter och han åkte och köpte lunch till oss alla, sen prata vi massor och hade det trevligt, vid 4 åkte dom hem och jag gick ner i tvättstuga och tvätta några maskiner och sen upp och myste med Neo.
Blev varm dusch sen och göra sig iordning..
Neo är fin klädd idag, det är ju sista dagen på detta år sen går vi in i 2010 och det ska bli ett dunder år tillsammans med dom bästa<3

Nu har Angelica och John kommit så nu blir det fika och umgås ikväll med raketer=)

Ha ett gott nytt år allihopa=)

Puss å Kram

30 December-09

Hej Hallå!

Idag vakna vi vid 9 och gjorde oss ordning och käka lite och Neo fick sin välling, sen gick vi till bussen och åkte ner till station och böt buss till 821:an första gången Neo fick åka lantbuss, åkte sen ut till Peter och han hämta oss vid bussen och sen åkte vi vidare till honom och  glodde på tv och tog det lungt bara, blev lite lätt middag där, sen bar det av in till stan och käka EL MACO=) sen hem och nanna kudden, kolla på en film med..

29 December-09

Hej Hallå!

Inatt sov lillkillen kanon bra=)
Sen gick vi upp och gjorde oss klara och gick till Vickan och Isak, sen bar det av till årsta på BVC, båda killarna mådde toppen.
Neo bara växer och växer nu väger han 4730gr=) Dunderklumpen<3
Sen mata vi dom där för att sen ta bussen ner på stan, vi ska lite lunch och gick i massa affärer, jag kom hem med två snygga tröjor och en kofta till Neo=) sen när vi var klara i affärerna gick vi till mammas jobb där blev det blöjbyte och matning=)
Bussen hem tog vi vid 17 då hade vi hållt igång hela dagen..
 men har haft en otroligt trevlig dag med dom=)
Väl hemma så blev det middag hos mamma och pappa, Neo myste med Morfar och jag hade lite egen tid, det tackar jag för. Sen blev det nanna kudden tidigt.

28 December-09

Hej Hallå

Idag vakna jag och Neo kl 7 och låg och myste till 10 då han inte ville somna om så gick vi upp och dona lite hos mamma och pappa och vid 11.30 lyckades jag få en övertrött son att somna om, pappa kom hem strax egter det med en eldriven babysitter hahah=) skit cool, vadå bortskämd unge:P men men den byggde vi ihop och Neo fick pröva den och han tyckte det var skit kul=) sen gjorde vi oss klara och gick mot naprapaten och mötte upp Peter som tog Neo under tiden, min rygg är inte bra...
sen åkte peter igen och vi åkte ner på stan och mötte upp Frida,Sara,Nina och Theo och gick i några affärer men det var så mycket folk så vi gav upp, jag och nina gick till våran buss och åkte hem.
Gick förbi hemma hos mig och kolla posten sen mötte jag upp mamma och hugo så gick vi en promenad och sen hem och käka nachos=) mumma. Neo somna om och jag passa på att skriva lite blogg och dusch, sen har han varit vaken till och från och grinat då stackarn har blivit förkyld och har ögoninflammation igen=( men nu har han nyss somnat om i sängen så ska släcka ner jag med och sova ett tag..

Imorgon är det BVC och sen vette fan=)

26-27 December-09

26 December-09

Idag vakna jag och hade jätte ont på ena sidan i halsen och var en stor knöl där, så Peter tog Neo och mamma och jag åkte till närakuten och kolla, det var lymkötlarna som hade svullnat fick lite tabletter för det och sen åka hem, köpte med lite mat och myste framför tvn och sen tog vi oss ut till barnens hus där fick jag tag på en åkpåse som jag köpte till Neos vagn=) sen åkte vi och h'mta upp Angelica och Peter skjusa oss till gränby och sen åkte han och vi kolla på rean och hitta lite saker och sen kom John och Peter och h'mta upp oss igen,det blev öb och elgiganten och kebabrulle på gamlis=) sen hem till Peter och dona lite och jag och Neo somna på sängen sen åkte vi hem..

27 December-09

Idag vakna vi skapligt och somna till och med om på soffan=) sen blev det mys framför tvn och sen åkte Peter hem och jag och Neo gjorde oss klara för att möta Vickan och Isak och tog en promenad till gränby och handla lite och sen gick vi hem till oss och prata massor och fika massor=) sen vid 20.00 så gjorde vi oss klara och dom skulle hem och jag och Neo gick över till mormor och morfar och prata lite med mormor och sen slagga vi här..

25 December-09

Peter lämna av oss hos mamma och pappa inatt,så vi sov där och myste på morgonen med frukost och sen gjorde vi oss klara och åkte till kyrkogård och tände ljus, sen vidare till Gränby och handla lite och sen hem och käka jullunch=) sen öppna vi lite julklappar,
Neo fick en egen tomte,en sparkbil som är en volvo c30 sen fick han lite bra och ha grejor,jag fick en extern hårddisk och presentkort=) Det tackar vi för=) sen vila vi lite och vid 20 kom Peter och hämta oss och sen tog vi det lungt..


Julafton=)

Idag vakna jag tidigt,gick upp och glodde lite på tv, sen vakna Neo och så myste vi i fotöljen sen kom mamma förbi med lite grejor=) Gjorde en kladdkaka medans Neo satt i Babysittern, sen väckte vi Pappa Peter med kladdkaka och en liten julklapp,mös framför tv och jag tog mig en dusch och så gjorde vi oss klara och åkte till Gamlis.
Väl där var Annki,Janne,Elsy,Jannica,Robban,Gabriella,Sebastian,Henke och Mille där och vi fika och kolla på Kalle Anka, sen kom tomten med julklappar, och när han gått så fortsatte vi med resten, det var massor med klappar och tog lång tid.
Neo fick bitringar,skjorta,jeans, en 3d gipsgrej för handen, body med sparkbyxa det tackar vi för.
Sen blev det julbord massor med god mat, prata och hade trevligt.
Sen blev det efterrätt och prat och mys, vid 00.00 så åkte vi hemåt och nanna kudden..

23 December-09

Idag gick vi upp skapligt och vi gjorde oss i ordning och sen mötte vi upp Victoria och hennes lilla Isak och gick upp på gränby och gick i lite affärer=) sen käka vi på BurgerKing och prata massa massa skit, riktigt trevligt=) sen gick vi hemåt och hon till sig och jag till mig. Duscha och böt om och fixa ordning Neo och sen kom Peter och hämta upp oss, så åkte vi till Jannica och Robban och Gabriella. Där skulle det firas jul med Ströby folket=) Massa prat och fika blev det sen blev det paket öppning, Neo fick en bitleksak,en body och en nike dress, det tackar vi för.
Sen skjusa vi hem Neos Farmor och åkte ut till Peter och hämta dom sista julklapparna. sen hem och nanna kudden, jag hade så grymt ont i huvudet så Peter tog Neo först så jag fick sova..

21 December-09

21 December-09

Idag gjorde vi oss iordning sen kom Michan och hennes dotter förbi och hämta upp oss, så gick vi ner på stan, bäl där nere kolla vi i lite affärer och sen gick vi och käka och busa med mirran=) sen vidare till lustgården och där fastna vi i typ 1 timme=) Vi hade det riktigt kul, och kolal runt på alla grejor och hitta lite till killarna=P sen tog vi oss en promenad hem oxå=) skönt att röra på sig.
Väl hos mamma och pappa så tog jag och Neo bara det lungt.


19-20 December-09

Hej Hallå!

19 december

Vakna vid 11 och gick upp och käka lite frukost jag var pigg, så jag börja plocka och julpynta.
Peter tog Neo så jag fick pyssla för mig själv, så jag vek undan all tvätt,fixa granen och klädde den och bädda rent, skala potatis och gjorde en chokladkaka=) Peter gjorde resten av maten när Neo sov, sen gjorde vi oss redo för tvättstugan, peter skulle tvätta upp sina kläder och jag tvätta sängkläderna. sen mös vi framför tvn och åt chokladkakan=) gott gott..
Sen blev det bara lungt och nanna kudden..

20 December-09

Neo vakna vid 10 så Peter tog honom och gick upp och jag somna om ända till 14.00 det behövdes. När jag kom upp så sov grabbarna på soffan=) sen käka vi lunch och jag diska och sen tog jag en varm lång dusch och gjorde mig klar, gjorde Neo klar sen åkte vi upp på gränby och köpte dom sista julklapparna.
Peter skjusa sen oss hem till mamma och pappa,och han åkte sen hem.
Vi käka middag och prata,fika lite senare,Neo låg i morfars knä och sov, passa på och kolla på datan då.
Nu är han nytankad och har somnat så sks lägga mig bredvid honom och mysa och sova=)

god natt

Mina Små Älsklingar!

Detta är mina små älsklingar som betyder allt för mig!


Albin- du har blivit så stor nu men du kommer alltid förbli liten i mina ögon,
Du har lyst upp mina dagar och kommer göra det framöver med,
din charm,myshet,snällhet.
Jag vet att du kommer finnas där för Neo föralltid.
Jag älskar dig!


Neo- Du är verkligen Mammas Allt!
Du är det bästa som hänt mig, att få dig i min famn var verkligen helt otroligt.
Du ger mig kärlek och lyser upp mina dagar, utan dig vid min sida skulle jag inte må såhär bra.
Jag kommer finnas här för dig Föralltid och Förevigt!
Mamma älskar dig obeskrivligt mycket Hjärtat<3


18 December -09

Idag åkte Peter till jobbet vid 7 och jag och lillen sov till ungefär 8-9 sen gjorde vi oss klara och gick över till mamma och pappa och käka frukost och Neo somna om med morfar i sängen=)
Sen kolla lite på datan och sen käka vi lunch och mamma och jag och Neo gjorde oss i ordning och gick till BVC, vägde och mätte lillplutten nu är han upp i 4,3 kilo=)
Gick sen hem igen och vila lite, pappa skjusa mig sen till Sävja för jag skulle till Veronica med familj.
Väl där så hade vi jätte trevligt prata massor och skratta och myste, Elias och Neo är typ lika stora lite kul när Elias är 4 månader och Neo 3 veckor=) Men Elias är ju förtidigt född oxå.
men han är riktigt söt=)
Vid 22.30 kom Peter och hämta oss, vi åkte förbi Angelica och Bella och dom igen och prata lite sen hem och nanna kudden.

17 December-09

Inatt sov Neo jätte bra=)
Vid 7 vakna vi och låg och myste till 8 sen blev det frukost och jag mata lillen och sen gjorde jag mig klar för att gå till bussen, Neo fick vara hemma med mormor och morfar=)
Jag mötte upp Peter utanför familjerätten där, så åkte vi upp och skrev på alla papper som man behövde göra, fick skjus hem sen tack tack.
Väl hemma så tog jag det bara lungt sen blev det lunch och mys, vid 14 tiden gjorde vi oss klara igen för att ta bilen till Thonny fick ryggen knäckt och masserad så skönt.
Mamma,jag och Neo åkte sen och handla på gränby,vidare hem och fika lite med paradisask=)
Peter kom sen och hämta mig och Neo, vi åkte förbi luthagen där Angelica,John,Bella och Niklas var och prata massa skit med dom.
Vidare hem till Peter och käka middag och hämta lite saker sen var klockan mycket så vi åkte hem till mig och nanna kudden..


16 December-09

Vill först säga ett STORT Grattis till Victoria som fick sin lilla Isak idag=) så söt han är=)

Nu blir det barnvagnsrace=)

Idag tog vi det bara lungt på förmiddagen var ut och knäppte lite snökort i solen, och sen gick vi in och käka lite lunch.
Sen blev det hem till mig, mamma följde med och vi pyssla och dona och tvätta upp allt som behövdes. Tack mamma för hjälpen.
Jag och Neo tog oss ner till donken sen och köpte mat oss alla och hem till mamma och pappa och käka gottgott kan jag lova.
Sen blev det en varm dusch och nanna kudden.

Idag blev min lillkroko 3 veckor, shit va tiden går fort om en vecka är han redan 1 månad=)
Mamma Älskar dig grabben<3

15 December-09

Idag när vi vakna var det massor med snö ute=) wiiiie.
Vi gick upp och gjorde oss klara och käka lunch sen tog vi bussen ner på stan och gick runt där och myste med Mamma/Mormor, köpte lite julklappar åt Morfarn och jag fick en tröja.
Sen tog vi bussen hem gick förbi mig och kolla posten och hämta andra skor, vidare hem till mamma och pappa och käka lite middag.
Vid 18.30 tog jag Neo i bärselen och gick över till Mathias och heja och prata massor, det var riktigt trevligt har saknat honom jätte mycket.
Sen hem och myste framför andra avenyn med tom och jerry kex=)
Blev nanna kudden sen

Våga skriv vem du är!!

Kommentarena i förra inlägget är ju kanon bra..

Precis som min kära faster skriver, om du nu stör dig på hur jag skriver och vad jag skriver så sluta läs min blogg jag har då inte tvingat dig till det..
Jag väljer att ha smilegubbar och lite sånt i stället för punkt hela tiden, men det kanske inte du förstår.
Stava kan jag, vet inte riktigt vad du syftar på vad som är felstavat??
Skriv gärna vem du är istället för att skriva Morris.....

14 December-09

Hej Hallå

Idag vakna vi skapligt för jag var tvungen att göra mig klara och göra Neo klar och mamma kom hem från tandläkaren ochdå gick vi till Thonny för jag skulle få massage och knäcka ut ryggen.Sen gick vi hem och käka lunch och amma Neo, klädde på oss igen och gick upp på gränby och träffa Michan och hennes lilla tös, trevligt trevligt prata massor=) sen tog vi oss hemåt ass kallt var det ute.. väl hemma så prata vi lite med mamma och sen fika och sen blev det en promenad med vagnen, gick runt oss och sen hem till mamma och pappa igen, där blev det lite mat och sen kom pappa hem och då ville han mysa med Neo och självklart fick han det så jag kolla på några serier på datan och sen tog en lång varm dusch, Neo sov i spjälsängen för första gången=) duktig kille, efter nästan 2 timmar vakna han, så nu har han fått lite mat och mys med vill inte riktigt somna om=P nu ligger han i min famn och är på g att somna så ska göra honom sällskap så det blir nån sömn inatt..
OJ nu tvärslockna han=) haha

13 December-09

Hej Hallå!

Idag är det Lucia=)

Våran dag börja med att bara ta det lungt sov lite till och från, jag och peter prata lite grann och sen skulle han börja röra sig hemåt för att börja jobba igen. Så mamma och pappa kom förbi och vi sa hej då till Peter sen gick vi upp på Gränby, jag fick en ny amningsbh och en mössa och vantar=) Tack sen shoppa vi lite saker hem.. sen knata vi hemåt och vi följde med hem till mamma och pappa och käka lite middag och sov kvar där, Natten gick bra han sov massor=)


Ett tag sen

8 December-09

idag gick vi upp tidigt och gjorde oss klara, sen tog vi bilen och åkte till Akis,Neo skulle på hörselkontroll det tog typ 5 min sen var det klart han hörde perfekt på båda öronen.
Sen åkte vi hem till Peter och dona lite och prata med Angelica, som följde med oss till stan fixa lite ärenden på gränby sen hem och käka lite lunch sen var det dags för MVC för mig, var kul att träffa vår barnmorska igen, hon kolla och klöp ett stygn som inte ville lossna så nu har jag inte ont längre, sen for vi hem igen och jag åkte ner till mammas jobb och där försvann Neo från famn till famn=) sen åkte vi hem och myste och baka lussebullar=) kolla på andra avenyn strax efter kom Peter hem igen, han hade vart och köpt ny bil=) en BMW.. ass snygg..
Sen tog vi en vända med den och sen hem och nanna kudden..

9 December-09

Va ut och fixa massa saker till bilen och sen käka vi lite lätt och mata lillisen, sen åkte vi ut till ströby och heja på cattis som inte hade sett Neo än, hon tog honom på engång och försvann in i soffan=) Sen kom Chrille och barnen hem och vi prata och prata=) sen vid halv 10 så gjorde vi oss klara och åkte och handla lite snabbt och sen vidare hem och laga lite tacogratäng,sen blev det nanna kudden..


10 December-09

Tog sovmorgon sen kom Pappa förbi med hugo och myste lite med Neo sen åkte han iväg och jobba och vi käka lite lunch och tog det bara lungt, sen klädde jag på Neo och tog med honom och hugo ut på en promenad så Peter fick vila ett tag då han hade fått varit uppe inatt..
Så mötte vi upp Vickan och gick hem till mamma och pappa och lämna hugo och sen satte vi oss i bilen och for till willys och handla. Sen åkte vi ut till Peter. Jag och Vickan satt och lyssna på musik och prata barn, tycker hennes son kan komma ut nu så vi kan ut och gå=) sen kom Angelica och John ut oxå vi tjejor satt och prata massor och killarna stod ute och grilla=) sen blev det pommes och grillat kött till middag* mums* sen börja vi röra oss hemåt släppte av vickan och åkte hem och nanna kudden..

11 December-09

Inatt var Neo vaken bra länge men jag fick sova och Peter tog honom, på morgonen gick jag upp och tog Neo och Peter fick sova=) sen gjorde jag och Neo oss klara och gick till BVC, han vägde 4120gr och var 53,5 lång=) han väger min pojke.. sen tog vi bussen ner på stan och mötte upp Frida och sen Robin, vi gick till Max så jag fick käka.. sen kom Malin,Nisse och Wille dit och vi satt och prata massor=) Frida och jag och Neo gick sen ner till raggartorget och mötte upp Peter och lite folk sen åkte jag,Peter och Neo och handla lite mat och vidare hem och Peter kolla på nåt program och jag tog en dusch så underbart=) sen gjorde vi käka och myste framför tvn=P
sen blev det faktiskt nanna kudden..

12 December-09
Jag vakna skapligt Peter och Neo sov så jag käka lite frukost sen storstäda jag hela lägenheten och dona=) sen vakna dom,Neo fick lite mat och somna om strax efter kom Mamma och Pappa och fika med oss dom hade köpt med sig nå pepparkaksmuffins ass goda.. sen prata vi lite och dom knata hem så byggde jag ihop min byrå och sen vi käka middag och sen tog jag mig upp på gränby där Malin och Wille var så gick vi i lite affärer, Neo fick ett par vantar och jag unna mig ett jätte fint silver halsband med ett N på=)
Sen tog vi en promenad ner till sara och heja på alla.. sen vidare hem till mig och lämna vagnen sen skjusa vi hem dom till gottsunda.
Peter,Jag och Neo åkte sen vidare till Sävja och prata med Pytte,Robin och Marcus,trevligt trevligt..
Sen blev det hem och glo på tv och nanna kudden..


7 December-09

Hej Hallå

Idag vakna vi lite sent, gjorde oss klara och gick upp på gränby och handla lite och kolla i lite affärer. sen mötte vi upp vickan där och satt och prata lite skit, sen vidare hem till mig och fika och prata ännu mera=)  Neo fick en liten gosedjurs ko och stålmannen strumpor=) tack tack. vid 19 åkte hon hem och vi laga lite mat och diska, sen kom Frida,Sara och Nina förbi och prata lite och träffa Neo..vi prata massa skit, sen åkte dom hem och jag tog en varm skön dusch och nu ska vi äta lite paj och sen nanna kudden, imorgon är det hörselkontroll för kroko och sen ska vi fixa lite ärenden..

Hejsvejs

6 December-09

Vakna vid 13.00 och mata lillkroko, sen ringde mamma och kolla vad vi skulle göra för dom skulle upp på gränby och handla lite, så jag klädde på Neo och mamma och pappa kom förbi och hämta vagnen och honom så fick han följa med dom på promenad=) Det blev riktigt tomt hemma=P men jag och Peter passa på och städa upp och dammsög och diska och så, så när dom kom tillbaka så var allt jätte fint här. Vi satt och prata sen gick dom hem och strax efter kom Erik och Linn förbi och hälsa på.
Neo fick två böcker av dom som han kan ha sen =)  det tackar han för. sen fika vi och prata lite skit. När dom åkt så blev det pizza med Angelica och John sen nanna kudden..


5 December-09

Idag skulle John och Angelica hämta oss kl 11, kl 11 knacka det på dörren då vaknar vi. har alltså stängt av klockorna i sömnen eller nåt men men så kan det vara. vi gjorde oss klara och satt oss i bilen och for till Gävle, Neos första långa bil tur och det gick kanon bra han sov hela vägen.
Det blev dollar där uppe och shoppa lite julklappar sen blev det cubus, lillisen fick en fleccedress och sen 2 bodysar=) sen blev det att rulla hem och käka lite middag på sibylla och sen skjusa dom mig och Neo till Frida där dom hade lite kalas för Theo=) Gud så stor han har blivit tykte nyss han var lika liten som min lilla groda men nej, han pratar, går,springer aaa allt.. Frida tog Neo påengång och myste=) vi prata massor och rita lite och sen efter nån timme kom Peter och hämta oss och då åkte vi hem och natta lillen och sen glodde vi på tv och käka glass=)
Sen blev det nanna kudden..

4 December -09

Vi vakna lite sent, Pappa kom förbi med nya bilen och sen lämna han bildbarnstolen och vi prata lite och så. sen gick jag upp och väckte Peter och Neo, Neo fick bada för första gången=) han tyckte det var skönt men inte när han fick in babyoljesmaken i munnen, men men.. sen blev det lite brottom, så det blev att amma lillkillen och klä på honom och sen gick han och peter till bilen och jag gjorde mig klar och kom efter sen var det första besöket på BVC, det gick kanon hon var riktigt trevlig, prata lite om allt som skulle hända där och massor vägde lillisen och mätte honom och så han hade gått upp i vikt lite grann iaf=) sen när vi var klara där så åkte vi upp på gränby och mötte jannica och gabriella och fika med dom och prata lite skit.. Peter skulle hämta John på arlanda halv 5 så vi åkte fråm gränby och han släppte av mig och Neo hos mamma och pappa, pappa var hemma då så han myste med lillisen sen kom mamma hem och vi prata massor och myste, sen tog vi bilen ut och mamma prov körde den och det gick kanon, vi åkte till willys och handla lite och sen skjusa dom hem mig och Neo och vi gick upp och packa upp grejorna sen kom .... förbi och prata lite så jag gick ner med vagnen och det, sen kom Peter,John o Angelica och så gick vi upp och kika på film och jag natta neo och käka lite middag.. sen blev det nanna kudden för mig med..


3 December -09

Idag vakna vi skapligt och gjorde oss klara och gick upp på gränby och handla lite och sen vidare hem igen och städa lite och packa upp varorna sen klädde vi på oss igen och gick förbi pappa i garaget och sen tog vi oss en långpromenad till boland och kolla på en bil, svin kallt blev det och båda frös som fan så vi tog bussen hem.
Väl hemma hanm vi bara innanför dörren och jag satt mig och amma och sen kom chrille och barnen och vi prata lite och Neo fick paket, en nallepuh body och en stålmannen dress=) sen kom Farmodern och träffa Neo för första gången. Neo fick även en snygg body med nummer 25 på magen och ett par coola byxor till det=) sen prata vi och lillisen fick vara hos farmorn och hos chrille och även adde höll honom sen blev det middag, Peter hade gjort sin otroligt goda kyckling och sås och potatis*mumsmums* efter det blev det lite mer prat och mys sen åkte chrille och barnen hem och vi prata lite med annki sen åkte hon hem med och peter och jag tog det lungt och glodde på tv sen blev det hallonpaj med vaniljsås för hela slanten=)
Sen nanna kudden..

2 December-09

Först vill jag säga ett STORT GRATTIS till Theodor Örneholm som blir 2 år idag tänk vad tiden går fort tyckte nyss du kom till världen..<3

Vi vakna skapligt och åkte och fixa lite saker sen åkte vi hem till Peter och han fixa vattnet som krångla där ute och sen körde jag lite cross=) och sen satt vi och prata och jag mata Neo, sen tog vi oss in till stan igen och hamna på skopunkten och mötte upp John och Peter och jag köpte oss ett par varsina skor och sen åkte john och angelica till sävja snabbt och vi åkte upp på gränby köpte mig en klänning jag ska ha i jul och sen skulle vi handla lite men Lillgrabben gick i strejk så vi gick ut till bilen och jag mata honom och sen åkte vi och käka med john och agge på MAX=) sen blev Neos öga värre så vi åkte upp till barnakuten och där satt vi i 1 timme och sen sa dom att det var en lindrig ögoninflammation men inget dom ville behandla så vi skulle badda med vatten sen åkte vi hem och myste framför tv och nanna kudden..


Tisdag 1 December

Tänk vi går redan in i december=)

Denna natt har jag sovit guld=) vakna bara av att amma, och sov från 22.00 till 11.00 så ska inte klaga.. sen gjorde vi oss klara och gick över till pappas garage och mötte upp honom och sen åkte vi till Ikea och köpte en byrå till mig och en badbalja till Neo sen lite andra småsaker sen åkte vi vidare till Peters jobb och visa upp honom och peter skulel fixa nå papper,sen vidare till mammas jobb och visa upp honom och där va han så populär hos alla=) sen åkte peter iväg med john och köpte element ut till huset och jag åkte med mamma och pappa till rusta och skulle kolla på matta men hitta ingen så åkte till Öb och där hade dom en matta dom ville ha så den köpte dom och Neo fick ett babygym av sin mormor och morfar=) sen åkte vi hem till mig och packa upp alla grejor och sen vidare till garaget därifrån tog jag och Neo vagnen och gick hem och myste i värmen, men det var en unge som blev väldigt övertrött och vägra somna men till slut så=) sen kom pappan hem med pizza=) och även john och angelica kom med och käka sen prata vi lite skit och kolla på andra avenyn sen blev det en lång varm dusch, matade lillgrabben och nu ligger han på mitt bröst och sover ska snart flytta in honom i sovrummet och nanna kudden..

Ska försöka börja skriva lite oftare..

Neo 25 november 2009- Mamma och Pappa älskar dig!


Måndag 30 November

Idag kom Angelica till oss på morognen men jag sov då, sen vakna Neo och då var det bara kliva upp och amma och sen var jag pigg=) så fixa lite små saker och sen väckte jag Agge som somnat om och sen vidare på Peter
Jag och Angelica tog en promenad upp till gränby och kollade i massa olika affärer.sen handla vi lie ch gick hem john kom även förbi en sväng och hämtade upp angelica.
Jag och Peter börja sen med maten för vi då skulle få gäster till middag, vid 18.00 kom Jannica och Robban och lilla Gabriella, vi åt tacograntäng och prata massor, Neo fick även ligga i sin Fasters famn och hon tyckte han var riktigt lite.=) Gabriella var lite större hon=) men allt var riktig trevligt och kul så det får vi göra om, sen ble det natti natti för mig..

Så söta båda två=) Kusinerna=)




Hänt massor!!

Sist jag skrev så var det den 18 novmeber

Jag kom iaf iväg på allt som var planerat.

Till helgen kom min faster och farbror ner från järvsö och vi umgicks och gick på stan och hade trevligt, sen åkte dom hem på söndagen och jag tog det bara lungt.

Måndag den 23 nov
åkte jag till barnenshus och kolla lite och babyland och fick nå gryma förvärkar så jag visste inte vad så pappa fick hämta mig och så åkte vi hem och jag duscha och vila och allt försvann och sen gick jag ut och träffa lite folk och kom hem vid 1 nånting, nanna kudden.

Tisdag den 24 Nov
Hade förvärkar hela natten och skulle ju ändå till akis på kontroll av livmodern och hon kände och jag var öppen 2 cm så åkte hem och fick bara ondare och ondare så jag orka inte mer hade inte sovit den natten heller så jag hoppades det var på g nu..
Vid 17 gav jag upp, Peter kom och hämta mig och vi åkte till förlossningen på kontroll igen inget hade hänt men jag hade värkar som dom sa så vi fick sova kvar, åkte och käka lite middag först och sen glodde vi på tv där och jag fick några tabletter som skulle stoppa värkarna så jag fick sova, men av dom fick jag sån hjärtklappning så sova blev det inte mycket av...

Onsdag den 25 Nov
vakna vi skapligt och käka en macka och sen kom barnmorskan och prata med oss sen fick vi komma till en förlossningssal där satte dom igång mig och 11.30 tog hål på hinnorna så vattnet forsa=)
sen börja värkarna fick ryggbedövning och kan säga att det måste ha hjälpt mycket, själv var jag så färdig så visste inte vart jag var nästan, krystvärkarna kom och 18.00 är vår älskade lilla son ut=)
Världens lyckligaste föräldrar till en helt perfekt kille<3
En riktig förlossnings berättelse kommer senare.. Fick den där efterlängtade brickan=)
Sen vid 21.30 fick vi åka upp på bb, och där fick vi riktig mat och sen log vi bara i sängen och myste med pojken, och prata, Peter berätta lite om förlossningen då jag var så slut.
Blev inte mycket sova den natten, log och amma då och då och kolla på vårat underverk.

Torsdag den 26 Nov
Va fortfarande väldigt slut satt bara i sängen och hade nå grymt ont i kroppen och Peter kom med frukost och allt, han hjälpte till med allt och jag är tacksam för det, det är guld värt i mina ögon, Dagen var bara lugn bestod av mycket gos och sen tog jag en efterlängtad dusch då jag hade orkat mig upp på benen igen.. Peter och Lillkillen log och sov medans..
Sen blev det middag och mys mer=) Man kan inte få nog med honom bara=)
Det är verkligen det bästa som hänt oss.

Fredag den 27 Nov
vakna vi tidig så det blev en riktig stor och god lyxfrukost kl 04.30 =) men efter det somna vi även om, skulle igentligen fått åkt hem idag men dom ville att vi skulle vara kvar en natt till så det blev lite ledsna miner då dom lovat oss att åka hem och ingen hade sagt att vi skulle vara kvar så dom gjorde lite fel där, mamma och pappa hade fixat till det hemma hos mig och var på väg och sluta och åka dit och möta upp oss. men ändrade planer blev det och vår barnmorska förstod att jag var riktigt besviken så mamma och pappa fick komma upp till oss och hälsa på=)
så jag tog en dusch och piggna till lite sen fråga jag en bm om en våg för att se min vikt så på 2 dagar hade jag tappat 10 kg=) glad blev jag alltså 9 kilo mindre sen innan jag blev gravid. och sen käka vi lite och så kom dom och doom tycker han är såå underbar och bara titta och titta och myste, vi fick en jätte nalle av dom som var skit söt. tacktack<3 det var jätte kul att träffa dom, eftersom man är van att göra det varje dag var det konstigt att inte gjort det på länge.
sen när dom hade åkte hem så intog vi sängläge och nanna kudden ganska omgående.

Lördag den 28 Nov
Vakna skapligt och käka frukost och tog det lungt börja packa ihop lite saker, en barnläkare kom och kolla Neo och sen prata vi lite med dom sen när dom gått va det lie lunch och tog det lungt sen kom en barnmprska in med massa papper och prata med oss om hemgången.. Neo fick full poäng på allt=) så han är en perfekt kille,sen tog vi ur lakanen och städa ur och sen packa vi det sista och gick ner till entren där pappa kom med bilen..
Gud så skönt det var att gå åka hem, lite pirrigt,nervöst men allt gick toppen.
väl hemma så var mamma redan här och hade tänt lite ljus och mys, det var även städat och julpysslat det var och är riktigt fint=) sen fika vi lite och dom myste lite med Neo. sen gick dom hem och John och Angelica kom över och grabbarna åkte och köpte pizza=) sen käka vi lite och så låna vi pappas bil och åkte ut lite för att få se lite folk=) sen hem och nanna kudden.

Söndag den 29 Nov
Idag va lillgrabben igentligen beräknad men kom tidigare=)
Vi sov ganska mycket och länge då vi inte kommit in hemma hur det var att sova=) men det gick kanon..
Sen gjorde vi oss i ordning coh gick över till Neos Mormor och Morfar och åt adventsmiddag och myste=) Vidare nr och låna pappas bil och åkte ut till Peter och hämta lite kläder till honom och prata lite skit med Angelica och John sen tog vi oss in till stan köpte med en hamburgare hem och sen nanna jag kudden..

Massor med bilder finns på facebook men kommer komma upp här inom kort.


RSS 2.0