26-30 Juli-08

Hej

Kom ju hem i söndags och packa upp och sen  träfa jag en vän. och sen har jag donat hemma och sen har jag vart över hos mormor lite och donat med kläderna och vagnen och så=) 
igår var vi ut till björklinge och hämta nästan alla mina saker, sen hem och lämna dom i mormors lägenhet och sen vidare och lämna kärran sen blev det pizza men den var för stark för min mage så jag mådde illa bara, sen vid 00.00 nanna jag kudden och idag har jag vart inte hos läkaren det gick bara bra.. sen åkte mamma och jag och käka och sen hem och vila ett tag och nu kom jag nyss in från en promenad har vart och hyrt film som jag ska ligga och kolla på hela kvällen och äta ostbågar=)

Ska försöka bli bättre på att skriva..


25-26 Juli-09

Idag så vakna vi skapligt och skulle åka på auktion i delsbo men när vi nästan var i ljusdal så prata jag med anna så jag åkte till dom istället och lekte med barnen och sen åkte vi till ede i deras hus och lekte massor och käka lunch och fika,trevligt var det=) sen kom mamma upp dit och prata sen gick vi hem därifrån till faster och sen grilla vi och hade det mysigt på altan hos dom. Kolla på sommarkrysset och prata. åkte sen hem och kolla på 102 dalmatinerna och somna som en stock..
Sen hade jag tydligen gick sms till peter i sömnen hahah vette fan hur det hade gått till men kul hade han..
men men sånt som händer..

Idag har vi packat och fixat och städat i stugan så nu bär det av hemåt bilen är fullpackad kan man säga så mycket jag har shoppat men känns skönt att ha allt klart=)

Just ja jag fick låna en baby sitter av anna och jonas oxå tacktack=)

nu sitter vi i bilen och det spöregnar ute:(
det blir stopp i bollnäs och  käka lunch och jag är hungrig nu=P

hej hej

24 Juli-09

idag gjorde vi oss i ordning och åkte förbi ede och lämna min dator och sen upp till ljusdal på marknad. var inte så mycket att kolla på men jag köpte en bok iaf mitt första året bok med nalle puh till bebben och sen köpte vi cocosbollar och så åkte vi till en resturang i gamla stan och käka pizza=) sen for vi upp till ede och fika och prata lite=)
sen bar det av upp till stugan och mamma och jag kolla på en långfilm och sen nanna vi kudden...

23 Juli-09

Hej Hej!

Idag vid 12 tiden så hade vi käkat lunch och sen kolla mamma i ljusdalsposten och hitta en barnvagn på annons en emmaljunga city cross jätte fin så vi ringde på den och fick komma och kolla den fanns här nära ljusdal. så vi åkte och kolla och den fick följa med hem oxå=) sen åkte vi till ljusdal och jag tog en hamburgare och sen åkte vi på dollar och handla lite små saker.. sen åkte vi upp till Jonas och Anna dit vi var bjudna på grillmiddag=) Det var jätte trevligt, vi prata,skratta och hade kul=) jag busa massor med barnen..
Sen när vi åkte därifrån så svängde vi upp i ede och heja och visa vagnen och då prata pappa med jenny och daniel och då köpte vi även deras gamla bilbarnstol=) så nu är allt det viktigaste klart,känns så skönt.. sen fika vi lite och prata, trevligt trevligt=)
Så nu sitter jag hemma i sängen och är helt slut..
Imorgon är det marknad och mys som gäller..

Bilder:


22 Julii -09

Idag var vi ju på auktion men det var inte så mycket och se på så vi fika lite och prata sen åkte vi till en outlet butik och jag shoppa loss riktigt bra=) bilder kommer här nere=P
Sen åkte Jag,Mamma,Pappa,Olle,Gunbritt,Jenny,Daniel och Linus till sibylla och käka, sen for vi och spela golf.
Jag var inte med för jag och gunbritt lekte med linus istället, sen prata vi lite och sen åkte vi hem. Pappa vann=)
Och nu sitter jag hemma och pratar lite med folk på msn..

Bilder:


22 Juli -09

Hej Hallå!

Igår åkte vi ner på loppisen men hitta inget sen hem och käka lungt och sen åkte vi till ljusdal och gick i affärer jag hitta iaf ett par skor äntligen=) sen hitta jag inte så mycket mer:( men på fredag-lördag är det marknad och tivoli i ljusdal får se om jag hittar nåt då..

Sen köpte vi en tårta och åkte till Ede och fika och busa med Linus och prata och glodde på gamla inspelade filmer,trevligt trevligt. sen åkte vi hem till stugan och så kolla vi på allsången och sen satt jag mig vid datan och prata med lite folk och sen nanna jag kudden=)

Idag ska vi åka på auktion och titta sen vet jag inte vad som h'nder kanske träffa Niklas lite snabbt och snacka lite skit=P

Hej hej


21 Juli-09

Hej hallå

Nu är man vaken och nyduschad och påklädd, snart ska vi åka ner på två loppisar i Jarse och kolla sen upp på berget och käka lunch och sen ska mamma och jag till ljusdal och shoppa lite=) dom hade massor med REA=)
sen vet jag inte vad  som händer ikväll..

nej åka vad det hej hej..


hemma igen

Hej Hallå

Nu är vi hemma igen i stugan, vi åkte till bricka och kolla på en stor loppis och fika där och lekte lite med Linus som var med idag=) sen åkte vi in på lite små loppisar på vägen hem och sen åkte vi in på dollar och jag hitta lite saker som jag köpte,köpte iaf två ramar till ultraljudsbilderna och sen kommer kort på de andra.
Sen åkte vi hit till stugan och så har vi ätit och nu ska jag ta och vila är helt slut, så får man se vad man hittar på senare ikväll..

magen i vecka 2

20 Juli-09

Hellu..

Igår åkte vi nere till ede och grilla lite och pratat massor=) va så kul och träffa dom igen.. sen kom vi hem vid 22.30 tror jag då gick jag och lag mig var helt slut..

idag var vi vakna med tuppen iaf jag som är ovanligt=P har nu ätit frukost och duschat och klätt på mig och snart ska vi åka ner till ede för att sen bege oss till bricka på loppis och lite mer loppisar på hemvägen eller nåt=) det ska bli kul att komma ut lite, idag är det bara regn regn regn.. hoppas på sol snart så man kan ta första dopet i älven=)
nej nu ska vi röra oss..hej hej

Järvsö

Hej hej  nu är vi framme i Järvsö eller det har vi varit ett tag=) men vi har packat upp och fixat klart allt, så snart bär det av ner till ede och grilla och umgås lite. känns lite konstigt att vara här själv med mamma och pappa men det ska gå det med=)

Saknar en vissa person så grymt mycket.

nää nu ska jag byta om och göra mig klar.
skriver mer inatt=P

19 Juli-09

Hellu..

Nu är vi på väg till Järvsö=) ska bli så skönt..

Juat nu har vi bara kommit till  förbi månkarbo men men det går fort att åka nu så..
ska nog stanna på sibylla i bollnäs är ju helt fast i tunnbrörullen=) nån mani  när jag blev gravid=P

 igår va man ut och kolla efter en baddräkt eller bikini  men hitta bara ett par nya badshorts=) sen åkte vi till mormor och fika och sen hem och tog det lungt packa lite och sen träffa lite folk=)

Ska försöka uppdatera varje dag under semestern nu om jag hinner=) men det ska jag nog..
 
nej nu ska jag lyssna på musik och prata lite med mamma och pappa..

vi hörs senare när vi är framme..

pusspuss

17 Juli-09

Hellu.

Igår åkte jag till frida och hälsa på och titta hur hon bodde nu, även sara åkte med. hon bodde jätte fint och det var riktigt kul att träffa tjejerna igen.. sen kom mamma och pappa och hämta upp mig och sara igen och så skjusa vi hen sara och sen åkte vi hem och tjafsa jag med P igen ovanligt neej..

Måste ge ett stort TACK till min underbara vän som prata med mig inatt när det var som jobbigast. jag är tacksam för att du står vid min sida,nu och förevigt du och jag.. Jag älskar dig!

Idag händer det väl inte så mycket ska käka strax och sen ta en dush och gå ut med Hugo tror jag . ikväll får vi se om det blir en hemma kväll med film och lugnt eller nåt men det lutar åt det hållet.
På söndag åker Jag,mamma,pappa till Järvsö det ska bli så sköööönt, längtar efter alla där uppe..

Nej gå och göra sig klar kanske
hejhejhej


16 Juli -09

Heej Heej!

I tisdag följde jag ju med mamma till brantan snabbt och sen upp på gränby och jag tog mig faktiskt in på hm, där shoppa jag loss lite=) hitta en lila tunika till mig spm jag älskar och sen leggings och sen shoppa jag loss lite på barn avdelningen så nu är första kläderna köpta=)

sen igår så var jag och mamma till mormor en sväng och sen käka vi och sen kom nina så då satt vi ute på gården och prata massor och sen åkte vi och käka och sen träffa vi mathias och danne och gänger och sen gick jag och mathias hemåt. stod  och snacka ett bra ta utanför mig. sen gick jag upp och tog det lungt och glodde på film...
messa lite med folk och det=)

Idag har jag vart uta och åkte med pappa vi var till hedins och sen till naprapaten och sen hem igen så nu har jag legat och vilat efter det och har fått jätte ont i huvudet men men.. får se vad som händer idag kanske ska åka och hälsa på frida en sväng eller nåt=)

Bilder  på bebiskläderna:


14 Juli-09

hej hej..

har inte haft nån lust eller ork till att blogga..
har vart nere i en deprition vet inte om det är alla hormoner som spökar eller vad det är,men det börjar vända nu och det är väldigt skönt..

Sen har det ju hänt en del grejor oxå.

Som många vet är det ju slut mellan mig och Peter, tyvärr men så är det.. känns jätte tråkigt och konstigt.

men det var nog det bästa för båda,har dock inte pratat så mycket med honom så jag vet inte hur han mår.

hoppas iaf att han kommer finnas för sitt barn sen..

Jag är i vecka 21 nu så det börjar närma sig=) jag längtar nå grymt mycket. idag eller kanske imorogn så ska jag,mamma och pappa åka och kolla efter vagn och bilbarnstol och lite grejor=)

så nu bpr jag hemma hos mamma och pappa igen men det känns okej,
Dom har vart ett stort stöd för mig dom h'r 3 veckorna utan dom skulle jag aldrig ha blivit bra igen.
Jag Älskar Er otroligt mycket..
Sen måste jag ge ett stort TACK till min underbara Faster som har stötat mig och gjort det hon kunnat på 25 mils avstånd. jag älskar dig med.
sen ett tack till alla kompisar som finns runt mig. Speciellt till Frida och Kim.

men i slutet av sommaren så flyttar jag till en egen lägenhet det ska bli kul, få gör om lite själv och vänta till bebben kommer det är bara 400 meter från mamma och pappa typ. jag har fått mormors lägenhet.
Vill även Tacka Mormor för att hon finns och tacka för det jag har fått en sak mellan familjen men jag är evigt tacksam.

det var lite info

idag ligger jag bara till sängs var hos naprapaten och massör igår och han förstod att jag hade haft ont så spänd som jag var och så snett sm vissa kotor satt, så en kota i nacken satt helt åt helvete och 3 i bröstryggen så idag är man jätte jätte öm men ingen värk=) nu tänkte jag väl vila lite för att sen följa med mamma till brantan och gränby snabbt inte för att jag har kraft att gå runt i affärer men kan följa med i bilen, sen blir det nog att åka och träffa lite folk snabbt..

hej hej


RSS 2.0