Helgen som varit=)

Fredag:

Kom theo till mig vid halv 8 sen myste vi och käka lite frukost sen gick vi över till min lägenhet och sålde en byrå sen vidare tillbaka till mamma och pappa, där prata vi lite med dom sen var vi trötta så vid 10 läg vi oss i sängen och kolla på barnprogram och somna båda två och vakna vid halv 1=) skönt skönt.. sen var det full rulle igen, vi gick ut på promenad och köpte fika bröd och sen hem och fika och theo fick bada och jag duscha snabbt sen böt jag om. sen vidare till min lägenhet där mamma var och plocka undan saker, då hade även frida och sara hunnit komma och jag mötte upp nina på vägen på vägen sen prata vi massa skit där sen gick dom och mamma skjusa ner mig på stan så gick jag ut och käka med gamla klassen, trevligt. vid 22 kom nina och sara och hämta mig och så åkte vi runt-runt i stan och kolla käka en glass och sen kom sörling och larsson så prata vi skit med dom sen vid 3 skjusa nina hem mig=) och jag nanna kudden så skönt..

Lördag:

Idag sov jag bra länge, sen gick jag över till mig och där var pappa och höll på och dona för fullt=) han hade rivit en garderob så jag fick in tvättmaskinen så den stod på plats när jag kom och sen hade han hållt på med lite mer, sen byggde vi ihop sängen och lag i madrasserna och fixa och hade oss. blev kanon bra.. sen åkte vi och käka och sen hem men matgrejorna. sen fick jag pappa att bära ner spjälsängen så den tog vi med oss hem till mig och jag bädda i ordning den=) blev kanon. sen gjorde vi lite mer sen gav vi upp och åkte hem..
jag kila över en stund till ninas moster där alla var och prata lite skit sen traska jag och nina hemåt men det var helt dött ute så vi gav upp och gick hem och sov..

Söndag:

Vakna skapligt gjorde mig klar och så åkte jag och nina till ikea, där shoppa jag tvbänk,täcken,kuddar,påslakan och schabloner=) sen åkte vi över till rusta där blev det ett gosedjur till bebben och en vardagsrums matta=)
Sen hem till lägenheten där pappa var och så bar vi upp allt och nina och jag byggde ihop tvbänken och dona sen åkte pappa hem och jag och nina åkte och käka och sen tillbaka hit då kom sara oxå=) sen lag jag och sara oss i varsin säng medans nina satt upp schablonerna på väggen fy fan så jävla snyggt det blev=) är kanon nöjd, hoppas hon är det oxå=)
Sen avsluta vi kvällen med en tripp till plantagen men där var det inge folk alls så vi rulla hemåt, väl hemma satt jag och klippte i dom andra schablonerna jag ni som var med begriper:P sen nanna jag kudden..

Bilder:






23-27 Augusti-09

Hej Hallå.

Söndags  var bara en lugn lugn dag va helt slut efter gårdagen menmen kul hade vi.

tog mig över till mathias på kvällen och spela lite tvspel och umgicks=)
Kim åkte även till Värnamo idag kommer bli tomt här i uppsala nu=(

Måndag var jag hos kuratorn och sen va det mest lungt då med.trött trött trött men det är sånt man får ta nu..

Tisdag gick jag upp vid 8 hur trött som helst, pappa skjusa mig till barnmorskan och där prata vi lite och hon tog järnvärdet och vägde mig och sen mätte magen den hade växt 3 cm på 2 veckor=) sen fick jag även lyssna på hjärtat. det lät bra så det var skönt mycket annat ljud oxå som hon skratta åt då hon förstod hur mycket den rör på sig hela tiden.
H*n tycker inte om att ligga still kan jag säga helt galen. magen guppar och ont gör det på revbenen ibland=) men mysigt är det.
Nu är det bara ungefär 13 veckor kvar=)
Mamma längtar efter dig.

Onsdag: skulle jag till diatisten det gick super bra hon var jätte trevlig, sen åkte jag hem i spöregnet och tog det bara lungt. satt vid datan och skrev om hela graviditeten prata även med Kim på msn och sen Peter, vi har iaf 3 namn gemensamt nu=D skit glad..

Idag Torsdag. fick för en gång skulle sova ut och har sovit kanon bra inatt=)
sen har det mest vart lungt gått ut och gått och nu ska jag snart över till min lägenhet och fixa små saker och sen förbi gränby och sen hem  till mamma och pappa igen=)

Imorogn ska jag vara barnvakt åt Theo=) det ska bli kul saknar han massor. även hans mor saknar jag grymt mycket.


Graviditeten<3

31 Mars-09

Hade drömt på natten att jag var gravid och dagen träffa jag,Frida och vi åkte upp på gränby och köpte gravtest och lite annat sen gick vi till källparken för Frida skulle sola solarium.

Vi satt där och prata och sen gick jag på toa kunde inte hålla mig längre,kissa på den där stickan och direkt kom pluset=)

Jag blev både glad,rädd o chockad.

Jag gick tillbaka till frida i chock och berätta för henne och hon blev överlycklig.

Sen ringde jag Peter och bad han komma så efter ett tag kom han och jag satt mig i bilen och berätta som det var, han blev också chockad och förvånad,men tog det hyffsat bra.

Ringde Pappa och berätta och han blev jätte glad över att han ska bli MORFAR=)

Fick även tack på mamma sen och berätta för henne, hon trodde mig inte först men blev också överlycklig att hon skulle bli MORMOR hon ville bara springa in på jobbet och berätta men nej du det fick hon inte..  sen prata vi inte så mycket mer den dan om det.

runt mitten i april så berätta vi får Jannica och Robban om nyheten, dom ska ju också ha en liten i slutet av September. Sen på långfredagen berätta vi även för Peters mamma om att hon skulle bli FARMOR.



Jag ringde och boka besök hos barnmorskan och fick tid den 4 Maj-09

Under tiden vi vänta på den tiden så börja vi små prata lite om lill*n och Peter bestämde sig för att vara kvar hos oss=) vi prata lite om hur vi skulle göra och planera saker eftersom vi skulle flytta till huset.

Sen när dagen var kommen för första besöket på MVC så följde Peter med vi fick en kanon barnmorska som vi trivdes med på engång. Hon tog massa prover och tog även gravtest och det stämde ju jag var gravid=) sen prata vi om allt hur vi hade tänkte och det, enligt hennes beräkningar så skulle lill*n komma den 29 November-09 så vi körde på det..


11 Maj-09

Tog ett kort på mamma och pappa och skicka till min Faster och Farbror dom blev helt överlyckliga och ringde upp och mamma och faster prata jätte länge=)

Skicka även sms till min kusin Jenny, där det stod att Linus(hennes son) skulle få en liten syssling i slutet av november och sen till Anna(min kusins fru) att Theo och Lina skulle få en liten syssling=)

Anna ringde upp på en gång och var jätte jätte glad för våran skulle och prata länge men även dom blev chockade=P


14 Maj-09

Åkte vi hem till Peters farbror och faster och berätta nyheten dom blev glada.

gick även ut med det på facebook för att vara lite elak mot dom som inte visste nåt men till dom närmsta hade jag redan berättat. Alla gratta och var glada.


22 Maj-09

Börja vi flytta ut till huset och jag var dunder förkyld hade knappt nån röst eller nåt men det fick gå iaf, vi rev en vägg och rev tapeter och tapetsera om och lag in matta sen börja vi flytta ut alla saker. Vid det här laget var jag sopslut,


Runt 20 Juni-09 fick jag en panik attack och gick ner i depression och orkade knappt med mig själv vet inte riktigt vad som hände, men trivdes inte alls ute i huset,så bodde hos mamma och pappa ett tag och hade så ont i bröstet så jag trodde det var nå fler på mig eller barnet så vi åkte till närakuten men dom hitta inge fel var fullt frisk.

Några dagar efter fick jag bortdomningar i hela högersidan på kroppen och belv självklart rädd så mamma och jag åkte till akuten och kolla och dom kunde iaf säga att det inte var nån fara men rädd var man så fick sova över där och dan efter fick jag komma upp på neurologen och prata med 2 personer dom kom fram till att det är migrän, jag lider alltså inte av huvudvärk under migrän utan bortdomningar istället, skönt att veta det iaf. Väl hemma igen så sov jag bara hela tiden var jätte trött men det var väl mycket pågrund av graviditeten också.


29 Juni-09

Var det då dags för UL att få se den lilla krabaten som bor inne i mig=)

Peter kom och hämta mig och vi åkte till ackis tillsammans och väl där inne fick vi sitta och vänta ett tag,blev bara nervösare och nervösare för att nåt skulle vara fel.

Väl där inne prata hon lite och sen tog hon grejen på magen och vi fick se de livet, det var den bästa upplevelsen. H*n rörde på sig väldigt mycket så hon fick inga bra mått först men sen gick det. Den mådde bra och allt såg bra ute, datumet vi fick där var 29 November alltså det barnmorskan sa=) sen åkte vi förbi mamma och visa korten och hon blev glad och visa korten för dom på jobbet sen skjusa Peter hem mig och så visa jag pappa korten han blev också glad..



Fick inte bort min värk från bröstkorgen så vi ringde till Naprapaten och jag fick komma dit han kolla på min rygg och nacke eftersom jag haft problem förr och nu är det ju en liten som växer i mig, så han massera och knäckte till, han förstod att jag hade haft ont 1 kota i nacken satt år helvete och 3 kotor i bröstryggen satt också åt helvete och tröck alltså runt hela sidan och in i bröstkorgen, efter den dagen släppte massor så skönt.

Hände lite saker under den tiden.


10 Juli-09

Hände det nåt som jag inte trodde skulle hända, men jag gick vidare utan Peter.Det funka inte längre och tänker inte gå in på varför här men det var en jobbig helt och svårt att förstå att det hade hänt.

Vi prata ut massor och blev iaf vänner, skönt det iaf.


19 Juli-09

Åkte Jag, mamma o pappa till Järvsö på  en veckas semester det var så skönt att komma iväg lite jobbigt första dagen men sen gick det kanon, vi hade en underbar vecka med underbart folk. Kom hem med barnvagn,bilbarnstol,babysitter,massa kläder m.m.

Är kanon nöjd.


11 Augusti-09

Jag fyller 22 år=)

Men inte bara det vi skulle till barnmorskan igen.

Peter kom och hämta mig på morgonen och så åkte vi dit och vi prata med henne och berätta att det var slut mellan oss, hon tyckte det var starkt att vi var vänner iaf.

Vi kolla vikt,lite prover ,mätte magen och fick även har lill*n hjärta,var så mysigt..


25 Augusti-09

Skulle tillbaka till barnmorskan men åkte själv dit, pga vissa anledningar. Men det gick bra jag hade iaf gått upp i vikt nu och magen hade växt och så fick jag höra hjärtat idag med, mysigt. Sen prata vi lite om sjukgymnast pga min rygg så fick en tid 8 september 8.15 ååå grattis, har även tid hos barnmorskan då 09.15 så här blir det inge sova. Får se om Peter följer med den 8 September.


Lite annat info är att i helgen ska vi fixa mormors lägenhet till mig, så från 1 September ska jag bo där, ska bli skönt med ett eget boende.

Jag är tacksam att mormor sa att jag fick ta den innan hon tyvärr lämna oss i sorg och saknad.

Vi tänker på henne jämt.




Ulf Peter Nilsson Och Åsa Sofia Berglund

Föräldrar den 29 November om den lill* vill titta ut på beräknat<3




Får se vad det blir för krabat vi tror på en Kille..

Namn är ännu inte klart då vi har lite olika smaker.

Tjej: .... Åsa Ann-Cathrin Nilsson Berglund

Kille: .... Ulf Acce  Nilsson Berglund


Mina namn förslag:

Troy

Eliaz

Ozkar

Fabian

Nathalie

Nellie


Peters namn förslag:

Roy

Johnny

Ozkar
Therese

Nathalie
Nellie

Det var en liten berättelse om våran knodd.


22 Augusti-09

Hellu dagen skulle ha börjat vid 9 men orka inte det så vid halv 11 klev jag upp var pigg då så=) gjorde mig klar och sen kom Peter och hämta mig och så åkte vi och hämta upp angelica och john och sen vidare till car show. gick runt där i några timmar och träffa massa folk och snacka massa skit.
Sen åkte vi och käka och sen skjusa Peter hem mig och jag vila ett tag hade så ont i magen och ryggen efter allt gående och stående,sen speka jag yatzy med mamma och jag vann=) sen kom Peter och hämta mig igen och så åkte vi ner på stan och stof och kolla på crusingen sen kom Angelica,John,Bella och hennes killkompis, träffa även fler folk som man snacka med och sen gick jag,Angelica o Bella och kissa och då döpte dom bebben till Börje eller Margit=) ja jo inte för det är nå namn jag tänker på men:P
Sen vid 12 skjusa han hem mig och då käka jag lite och sen nanna jag kudden..
Det var en kanon trevlig dag/kväll=)
Tack tack till dom som gjorde den bra..

18-21 Augusti-09

Har vart lite jobbiga dagarn nu och mycket att fixa med, sen har jag även blivit förkyld *suck* men men det som hör till hösten men börjar redan bli bättre så=)

Sen va jag iväg på barnens hus med Peter,John o Angelica en sväng och då inhandla jag ett skötbord och påslakan och örngott och nappar=) så nu fattas bara babyskydd till sängen och lite små saker=)

Har ju som sagt mest tagigt det lungt pga förkyldningen och det..

Idag blir det oxå bara lungt har damsugigt och tänkte snart hoppa in i duschen=)

Imorogn är det Car Show som gäller om man orkar det vill säga men det tror jag nog=)

bilder:


Bästa vänner!

Första gången vi sågs klicka det till.
Vi båda tänke. Vi vet vad vi vill. Sedan var vi mycket nära.
Som vänner och även kära. Tiden gick och det sprack upp. f
em år efter ser vi upp. Vi ler och skrattar även idag.
Bästa vänner du och jag. Inga hemligheter mot varandra. Visst har man egna men strunt samm.
Du och jag!

Kim Eklund du är och kommer alltid förbli min bästa vän.
Tack för all stöd du gett mig under denna sommar.



Albin Fröström<3

Rödhårig sur och glad. Ett åtta årigt barn, mini albin pratar jag om.
Barnet i sävja tycker jag om. Jag har öppnat mitt hjärta och fört kärlek till dig.
Dom här orden är till för mig. Jag gillar att skriva om dom jag tycker om. Nu blev det din tur din lilla buse.
Ge mig en kram när vi ses ute.

Jag älskar dig Albin och det vet du, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta<3


Bebisen<3

Ett nytt liv, en ny lära. Allt till dig min kära.
Mitt barn som kommer, mitt barn som i världen ska lära känna. Sparkar och slår i magen min, det gör ingenting.
Jag är så glad och lycklig. Shoppar helvilt i alla affärer, alla boddys i fina färger. allt för min lilla älskling.
Jag tittar vardag i min kalender och längtar starkt till November!



17 Augusti-09

Hej Hallå

Imorse somnade min älskade mormor in=( Jag saknar henne redan. Jag Älskar dig!


Idag har det vart en tung dag, jag har iaf vart hos kuratorn och käkat mat och sen ska mamma och jag fixa lite saker ikväll så idag blir det bara lungt..
skriver kanske nå mer senare..


Vill tacka min vän Mickis för den otroligt fina designen=) är otroligt nöjd=)

14 -16 Augusti-09

14 Augusti-09
Idag tog jag det bara lungt låg på sängen nästan hela dagen,var helt slut efter allt från furuvik dagen innan.. men men det var skönt det med..Jag och Pappa var till barnenshus lite snabbt så nu har jag kommit på hur jag ska göra med skötbordet och så=)

15 Augusti-09
Idag gick jag upp skapligt och gjorde mig i ordning och fixa lite saker, sen gick jag hem till nina där var, Mia och Micke och mostrarna=) prata lite skit med dom medans nina gjorde sig klar sen åkte vi hem till Roger och Frida och där var micke o robin oxå prata massa skit och hade jätte trevligt=) sen blev det en sväng ut och titta lite och fika på donken och sen hem och nanna kudden..

16 Augusti-09

Idag vakna man skapligt och låg vid datan lite, sen åkte jag och käka med en kompis och sen hem till roger och frida och prata massa skit och myste med theo=) gud vad jag har saknat honom.. sen åkte vi till plantagen och kolla men va inte direkt nå folk där så då åkte vi till donken och fika=) sen åkte jag hem och nanna kudden..

bilder på vad jag köpte förra veckan=)


13 Augusti-09

Hej Hallå!!

Idag starta dagen vid halv 7, gick upp och duscha o åt frukost sen kom conny och dom så åkte vi ner till station och hoppa av där.
Jag,Kim,Albin,Linus gick och köpte lite godis och sen mötte vi upp Malin och Wille..
Sen hoppa vi på tåget till Furuvik=) tågresan gick jätte bra barnen var jätte lugna, väl i furuvik så hade dom inte öppnat än så vi satt oss på gräsmattan och fika lite..
När dom öppna så gick vi in och börja med att kolla på alla djuren,barnen hade skit kul=) Sen blev det lunch dags, hamburgare för mig och Linus och Pannkakor för malin och Albin och kebab för Kim=)
Blev sen åka av i karusellerna och dra lite lotter och ha det helt underbart mysigt..
gick även och kolla på kameler och gick bland kängrusar=) gick ju även bland ormar och apor=)
Sen var det dags att gå till tåget, då blev alla helt slut,Albin slockna på engång...väl hemma i uppsala så mötte vi upp conny och sen kom pappa, dom åkte till sävja och jag och pappa åkte hem och fixa lite och sen vidare och käka middag och sen  skjusa han hem mig och åkte vidare till mormor där mamma redan var..
Det blev en lugn kväll hemma framför tvn och sen nanna kudden..

Tack för en helt underbar dag=)


12 Augusti-09

Idag vakna jag skaplig, sen gjorde jag mig klar och då åkte jag och pappa ut till bälinge och köpte en gåstol och en läragåbil=) sen in till stan igen och fixa lite saker sen käka vi lunch och sen skjusa pappa mig till Kim, där var malin med wille så myste lite med honom=)  sen kom Conny och då åkte jag,Kim,Conny o Dicken till bb och hälsa på lille Elias och Veronica, gud så söt han är och så lite.. sen prata vi massor och sen skjusa Conny hem oss.. Nu är jag hemma igen och har ätit funderar på en tårtbit kanske=)

Imorgon bär det av till Furuvik=)
Jag,Kim,Malin,Albin,Linus o Wille=) ska bli så kul kommer bilder imorgon om dagen=)

Magbild:


11 Augusti-09

Hej Hallå=)

Idag fyller jag år=)

Dagen börja med att mamma och pappa sjöng för mig vid halv 8 fick ett graviditetsmycke av dom=) sen gick jag upp och käka frukost och sen kom peter och hämta mig och så åkte vi till barnmorskan, där kolla hon prover och sen mätte hon magen och vi fick lyssna på hjärtat det var riktigt häftigt, den vildingen levde om som bara den..
Sen när vi var klara där skjusa han hem mig igen och sen åkte han vidare till jobbet.
Jag gick upp och mamma och pappa gjorde sig klara sen åkte vi till mormor och hälsa på men hon var inte så pigg:(
Sen åkte vi därifrån och käka lunch ute och sen hem hämta tårta och fixa hema, jag vila ett tag,sen kom Kim,Nina och Mathias och fika med oss=) trevligt trevligt. Dagen blev lyckad=)
Prata även med peter om lite saker, sen nanna kudden...



Vecka 25


Idag går jag in i vecka 25.


Bebben sparkar som bara den vissa gånger, speciellt på kvällarna så man inte får sova=P





Bebisen

Din bebis är nu drygt 22 cm från huvud till stjärt och väger omkring 850 gram. Tänk dock på att foster växer olika fort från omkring den 20:e veckan så om din bebis skulle avvika lite från det genomsnittliga så är det i sig ingen anledning till oro.


Om bebisen av någon anledning skulle behöva förlösas nu så skulle det ändå ha en god chans att överleva utanför livmodern, tack vare en enorm utveckling inom neonatalvården. Respiratorer, monitorer och mediciner kan hjälpa en ännu omogna kroppen att klara sig utanför livmoderns trygga värld. Bebisen skulle behöva stanna några månader på sjukhuset eftersom den ännu är mycket mottaglig för infektioner och andra komplikationer.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

Du

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.


6-9 Augusti-09

Hej hallå

6 Augusti-09

Pappa skjusa mig till sävja på morognen för veronica var tvyngen att bli inlagd pga av havandeskapsförgiftning.. Så Kim var redan där när jag kom, sen var vi barnvakt till 19.00 på kvällen tror jag pappa hämta mig.
JAg spela kort med Sanna och Sne och sen lekte vi med Linus och Albin och Pontus såg man inte mycket av=P fika lite och så med,när conny kom hem så snacka vi lite skit och sen kom pappa och hämta mig.
sen på kvällen åkte jag ut till rogers garaget och prata lite skit med frida där ute=P sen åkte jag hem och nanna kudden..


7 Augusti-09

Tog det lungt ett tag sen åkte jag med mamma och pappa på några loppisar och kolla lite väl hemma igen så vila jag lite och hämta ut mina filmer som kommit och sen va jag i mormorslägenhet och damsög och fixa..
Sen kom Peter dit och vi prata lite allmänt och sen åkte vi och käka och sen tillbaka dit och prata det var jätte skönt att prata ut om allt, det känns mycket bättre nu, jag är tacksam för att du förstår mig..Han fick även känna när barnet sparka=)Så till pappa kunde han kicka men inte mormor och morfar=P Sen vid 22 så åkte han hem och jag gick hem till mamma och pappa och lag mig och kolla på sex and the city och nanna kudden..

8 Augusti-09

vakna och fick mess av veronica att dom skulle ta ut bebben idag, två månader förtidigt.
Så jag ringde kim och vi gjorde oss i ordning och sen skjusa pappa oss till sävja så vi kunde umgås lite med barnen och göra micke sällskap som var där med 5 barn själv.. så vi var ute med massa andra folk och prata och ahde kul hade även vatten krig och jag blev dyngsur=( sen gick vi upp och jag klippte kim och låna lite torra kläder.. kan meddela att bebben inte tyckte om kallt på magen=P

Sen när mamma och pappa hämta oss för att åka hem igen så ringde conny och sa att han hade kommit ut vid 4 tiden.. men han var jätte liten vägde bara 1,5 kilo.. men söt är han=)
Grattis till er=)

Sen var det bara en lugn hemma kväll..

9 Augusti-09

idag vakna jag skaplligt var smällhet i rummet.. åt lite frukost och kolla på tv=) vet inte vad som händer idag imorogn ska jag iaf försöka ååka och bada för första gången iår=P kanske åka till plantagen ikväll=)

På tisdag fyller jag år=)
Och då ska vi även till barnmorskan det ska bli kul=)
Sen på onsdag fyller Linus 2 år=) grattis hjärtat<3
Och på Torsdag bär det av till furuvik=)

Bild 1: Linus in action=)

Bild 2: Bellabus=)

Bild 3:Albin i kring=P

Bild 4: Micke=)


4 Augusti-09

Idag vakna jag skapligt sen åkte jag med nina ut till Thuns och shoppa=)  Kom hem med bara saker till bebisen, men det är det värt=)
Idag vet jag inte vad som händer tat lungt tror jag bara,kanske kolla på en film och slappa..


2 Augusti-09

Hej Hallå..

Idag var jag med nina och så var vi över till min lägenhet och kolla lite och visa bebis kläderna och vagnen och det=) och nina käka lite och så satt vi och snacka. jag längtar tills jag får göra iordning allt där det kommer bli kanon=)
sen gick jag hem och tvätta håret och så skjusa pappa mig till frida och theo=) det var helt underbart att se theo igen har saknat han så fick pussar och kramar och lite slickar på kinden=) det var jätte kul att träffa frida med=) sen natta frida theo och så kom nina=) och vi prata massa skit och gamla minnen och skratta tills vi grät=P och i samma veva skulle frida försöka klippa mig men det gick bra det med och nöjd är jag. tack gumman..
Sen vid 1 åkte nina och jag därifrån och var förbi på stan och donken och prata med Angelica och John sen vette fan vart tiden försvann var hemma halv 4 iaf=) men trevligt hade jag=) tack för en trevligt kväll..

Nina och Frida
FalafelHasse=)

31 Juli-08

Hej hallå!

Idag gick jag upp skapligt och gjorde mig klar sen prata jag med K på msn och då hade han inget att göra så han fick följa med till öregrund med mig,mamma och pappa..
mamma och pappa stanna på varenda loppis som dom hitta påvägen dit=)
Väl i öregrund så var det pisspaus fy fan bebisen trycker på ibland=P sen gick vi och käka mat på en ute serving och kolla även runt i öregrund, sen gick vi till ett par klippor och knäppte kort blev jätte fint=)
sen for vi till östhammar camping och skulel fika och där hitta jag och K en illerfamilj vid ett hus vid vattnet.. sen fika vi och sen for vi hemåt väl hemma så åkte K hem och jag gick upp och tog det lungt var helt slut efter dagen men det var en helt underbar och trevligt dag..


RSS 2.0