30-31 Oktober-09

Hej Hallå

30 Oktober

Sov länge idag sen gick jag upp gjorde mig i ordning och åkte ner på stan och mötte Malin och Wille och käka lunch med dom sen kom nisse och hämte wille så jag och malin gick i några affärer och sen åkte vi till rusta och babyland och ikea och shoppa lite=)
sen när vi skulle gå till bussen så hade jag nå grymt ont i fötterna, visste inte hur fort jag skulle komma hem och få vila..
Väl hemma blev det dobbidoo med mamma och prata lite sen blev det en varmvarm dusch sen nanna kudden..

31 Oktober

Idag väckte mamma mig så gjorde jag mig klar käka lite och sen skjusa pappa upp oss till kyrkogården och så gick vi til minneslunden och tände ljus, mormors namn stod nu med på stenarna. Vi saknar dig massor<3
Sen tände vi ljus för Farfar,Farmor och Eva, Vi saknar er alla massor<3
Sen vidare till morfars grav och lag en krans och tände ljus, Saknar dig med, att jag inte fick träffa dig<3

Sen gick vi till bussen och åkte hem och fika lite och prata lite och lekte med Hugo.

Nu sitter jag och väntar på Peter, får se vad kvällen bjuder på..

HejHej

29 Oktober-09

29 Oktober betyder alltså 1 månad kvar till beräknad förlossning=)

Åååå vad jag längtar tills du kommer ut grabben<3

tog det bara lungt på dagen, sara kom över och kolla hur jag fått det.
sen gick jag över till mamma och pappa och duscha och fixa iordning mig och tog bussen ner på stan och käka lite och sen iväg till väntabarn-gruppen idag prata vi om förlossningen..
Hihi kan väl inte direkt säga att jag blev lugnare=P men ut ska han så=)
Sen stod jag och V ute och prata ett tag efter sen gick jag till bussen och åkte hem till päronen tog en varm dusch och glodde på tv och somna var helt slut..

28 Oktober-09

Idag vakna jag skapligt tidigt hemma hos mig och var pigg på att göra nåt=)

Så det blev till att käka frukost och klä på sig.

Sen böt jag gardinstång i vardagsrummet, plocka upp mina kartonger och fixa ihop de som ska ner till förrådet, fixa i grabbens rum . va upp på gränby en sväng och köpte lite käk och kakelklister sen hem igen och så börja jag klistra och dona men det var jobbigt att hänga över diskbänken sådär så jag plocka i resten av lägenheten och sen damsög jag sen blev det att tända ljus och äta lite middag och kolla på bonde söker fru..
Är nu helt slut så det blir lite kakor och shrek sen blir det nanna kudden.. Imorgon är det minnagruppen=)

Bilder på lägenheten:


27 Oktober-09

Hej Hallå!

Vakna skapligt och gjorde mig klar och gick över till mig där pappa hade börjat riva ut gamla korkmattan och sen tapetsera vi garderobsdörrarna och jag plocka undan det mest i rummet och sen åkte vi och köpte lister och var på ikea, sen vidare hem till dom och käka och sen över till mig igen och lag ut mattan, och jag byggde ihop "byrån" som ska stå i garderoben med grabbens kläder i=)
Sen vek jag ner dom och dona i storlekarna, hjälpte pappa och sen kom mamma och Hugo över och hjälpte till och fixa med listerna sen kom även Kim över och heja och då fick han bära in garderoberna med pappa.. Det blev helt kanon där inne. är jätte nöjd.


26 Oktober-09

Måndag:

Idag vakna jag lite sent pga all värk, men men snart är det värt all smärta..
Sen käka jag lunch och gick över till mig, där pappa redan var och tapetserade, jag plcoka undan lite små saker och städa det jag kunde, men det är fortfarande saker överallt pga att vi har rivit ut allt ur barnrummet.. men snart är det tillbaka på plats.=)
Sen hjälpte jag pappa med det sista tapeterna så nu är allt tapeter klara fy fan så snyggt det blev, Tack Pappa<3
Sen plocka vi ihop för dagen och åkte och köpte heltäckningsmattan som ska ligga där inne och sen hanlda lite..
Imorogn ska vi dit och riva upp korkmattan som ligger där och tapetsera på garderobsdörrarna,
När allt är klart och på plats kommer det bli så jävla snyggt, är kanon nöjd.=)

Just det BB väskan är nu packad och klar=)

Nu är jag helt slut så nu blir det och lägga sig under täcket och glo på tv=)

bilder:


24-25 Oktober-09

Lördag:

Ja nätterna är som dom är.
Men när jag vakna så tog jag det lungt umgicks med mamma lite käka lunch, sen tog jag en dusch och gick över till Nina och umgicks och så kom Sara sen åkte vi ut en sväng och träffa lite folk *trevligt trevligt* fick en raggningsreplik av en kille om man nu kan säga att det var en sån=P
Sen åkte vi runt och titta lite var inte så mycket folk ut, sen blev det hem och glo lite på tv och ta det lungt och nanna kudden..

Söndag:

Gick upp skapligt och käka frukost och tog bussen till björklinge där Peter hämta upp mig och sen hem till honom och snacka lite skit med john och angelica som redan var där och sen satt vi oss i bilen och for till Gävle och killarna kolla på en bil till john och jag och angelica  gick på dollar, hitta inte så mycket=( men ett par gardiner till grabben blev det iaf=) sen for vi hem och hamna hos Peter och prata och glodde på tv sen in till stan för att käka sen skjusa han hem mig och så prata jag med mamma och kolla på tv..

22-23 Oktober-09

Torsdag:

Vakna jag vid 10 och käka frukost och gjorde mig klar och sen Åkte jag ner på stan och sen in på ams och fixa det sista=) äntligen.. sen så gick jag till minna gruppen, En vänta-barn grupp för ensamstående mammor, det var riktigt trevligt,jag är den som är beräknad först=)så vi får se då=) ska bli spännande att gå på detta varje torsdag.
10 november ska vi upp på akis på förslossningen och kolla och då ska även Peter med..
Sen mötte jag upp Peter efter det och så hyrde vi film och käka pizza hemma hos mig så kom Angelica och John blev massa prat och kolla bilar. sen blev det nanna kudden..

Fredag:

Idag vakna jag vid 8 och var kanon pigg gick då upp och sen tog jag en lyx frukost på donken med toast macka och åkte hem till mamma och pappa och käka sen tog jag det lungt, tog en lång varm skön dusch och tänkte vila ett tag eftersom Peter och jag skulle vara hos BM kl 15.00 men vid 12 ringde dom och sa att hon hade fått åkt iväg, så det blev inställt men jag skulle dit så fort som möjligt eftersom jag var tbungen att iaf gå på kontroll, så det var bara slänga på sig kläder och mamam skjusa dit mig fick en annan bm men hon var inte bra tyckte jag...men väl klar där så såg iaf allt bra ut och då blev det att åka hem efter ett tag kom Peter och hämta mig och så åkte vi till mix mix och kolla lite saker sen hälsa vi på hans mamma.. sen åkte vi till leklust och kolla lite mer sen skjusa han hem mig och så åkte jag med pappa och handla och fick min efterlängtade tunnbrödrulle=) Tack=)
Sen har det bara varit en lugn fredag kolla på dobbidoo med päronen och sen satt jag i mitt rum och kolla på moster till svärmor och nu är det repris på roast på berns sen får vi se vad det blir.. kanske nanna kudden eftersom jag vart uppe länge.. så kanske få sova då=)

Helgen blir nog mest lugn bara, kanske blir gävle på söndag på dollar och lite sånt=)

21 Oktober-09

Hej Hallå

Idag sov jag länge och sen gick jag upp och käka lite och sen vidare upp på gränby och kolla på jackor, sen hem igen och tog det lungt, sen vid 17.00 åkte jag ner på stan och mötte upp nina och så gick vi och kolla på jackor hitta en jacka som fick följa med hem=)
Sen blev det middag på max och prata massa skit, tack för en trevligt dag gumman=)
sen blev det hem och så dammsög jag lite och sen vidare ut med hugo och mötte upp pappa.
sen har jag bara pratat med mamma och pappa på kvällningen och nu sitter jag och kollar på Änglagård ska snart nanna kudden..

Imorgon blir det lunch hemma och sen blir det första vänta barn träffen med ensamstående mammor ska bli spännande=)

Jackan:


19-20 Oktober-09

Heej

Måndag- vakna vid 12 och gick upp och gjorde mig klar sen åkte jag till kuratorn och prata lite sen vidare ner på stan igen och köpte ett par hörlurar nu när jag äntligen har hittat min mp3 igen=) sen vidare hem och ut med hugo en sväng och sen vidare hem och käka en macka och prata lite med mamma sen kila jag över till Mathias och snacka lite skit och jocke var där med, trevligt trevligt det var riktigt länge sen.. sen hem och kolla på livet i fagervik och sen blev det sängen och tvn..

Tisdag- sov till 13 nåt sen upp och gjorde mig iordning och sen ner på stan och mötte upp malin och Wille sen gick vi runt och kolla på lite kläder och käka lunch prata massa skit=) sen åkte jag hem och tog med mig hugo över till mig och sen kom mamma dit och vi fixa lite grejor och sen upp på gränby och handla lite sen hem och kolla på äntligen hemma och käka och sen andra avenyn, prata massor med mamma sen kom pappa hem och så prata vi lite mer, nu sitter jag i sängen och kollar på rallybrudar och äter caprice och dricker saft(bob mix, jordgubb,smultron och kiwi) skit god=)
sen blir det noog lite sms och nanna kudden..

bilder:
magen i vecka 34,denna björnoverall köpte jag=)


Helgen 16-18 Oktober-09

fredag:
sov ett bra tag sen fixa jag lite hemma, och gick ut med hugo, sen tog jag bussen ner på stan och tog en promenad till Peters jobb och mötte upp honom sen åkte vi hem till honom och hämta lite saker och vidare in till stan igen och fixa lite saker sen hämta vi upp Angelica och john och köpte med pizza ut och käka det hos honom sen spela vi kort och prata skit och hade trevligt. sen åkte vi in till stan och lämna av agge och john i sävja sen skjusa peter hem mig och så gick jag upp och nanna kudden..

Lördag:
Blev väckt av mamma och upp och gjorde mig klar och sen åkte vi upp på gränby och handla och vidare till kvarngärdet och mötte upp Frida och fick 3 kassar med kläder. Tack tack tack snälla vännen för jag får låna alla dom fina kläderna<3 sen åkte vi hem till mig med dom och sen vidare hem till mamma och pappa och hämta en matlåda och sen kom Peter och hämta mig och så åkte vi ut till honom och rensa lilla rummet på jakt efter mina jackor men dom fanns inte där heller:(
Men vi fick hem en hel kartong med andra saker, sen rensa vi mer och elda ute i tunnan=)  sen åkte vi hem till mig och så kom john,angelica och marcus.
Killarna rev klart tapeterna som skulle bort och bar ut garderoberna ,tack så jätte jätte mycket för hjälpen. Jag och angelica märkte kläder och snacka skit, sen blev det donken och sen hem och nanna kudden..

Söndag:
Sov till halv ett sen upp och  käka och klä på sig och gå över till mig där pappa var och fixa, sen börja vi skära tapeter och tapetsera så fondväggen är klar=) sen blir det att fixa lite mer när pappa är ledig nästa gång.. Sen kom mamma över och så fika vi och dona med lite annat sen blev det middag och sen hem till mamma och pappa och tog det lungt kolla på ensam mamma söker och ska jag faktiskt bara slappa i sängen och försöka somna=)
blir lite playa del sol först..


Bilder:




14-15 Oktober-09

14 Oktober

Idag vakna jag skapligt iaf, gjorde mig klar och så åkte jag och pappa och köpte en jacka åt mamma och sen vidare till bauhaus och köpte tapeter och sånt som behövs till, kommer bli skit snyggt i grabbens rum. sen åkte vi och handla sen hem och käka och tog det lungt dammsög lite och sen blev det soffmys med mamma och pappa till bonde söker fru, sen intog jag sängläge och kolla på tv, men sova var det bara att glömma hade sån värk och kramp så jag visste inte vad, men snart är allt över med det när den lille tittar ut..

15 Oktober

Mamma väckte mig vid 9 skulle åka till ams men det vara inte på tal om jag orka knappt stå upp så det blev till att lägga sig och sova igen och äntligen lyckades jag sova=) vakna vid 14 och var hyffsat pigg, nu ska jag käka lite och sen ner till ams med det där jävla pappret....
Sen blir det hem och inta soffan till singing bee och lyxfällan med mamma=)

Hejsvejs

13 Oktober-09

Idag vakna jag vid 12 skönt att sova=)
sen satt jag vid datan, käka mat och sen tog jag mig en promenad till årsta till BM och tog sista järnsprutan, nu låg hb värdet på 114 så det är kanon=) sen tog jag bussen därifrån ner på stan och käka lite lunch med mamma på hennes jobb där blev jag kvar ett tag och prata med alla möjliga*trevligt* sen åkte jag hem och mötte upp Frida och Sara hos mig och så satt vi och prata ett tag sen åkte dom hem och jag gick hem till mamma och pappa, fick nå ryck så jag möblera om i mitt rum här och montera ihop spjälsängen och bädda den=) sen gick jag ute med hugo,pappa kom och strax efter mamma med=) Sen var det ju Andra avenyn=)
Nu har jag duschat och åtit fruktcocktail och myst framför tvn.

Nu blir det sova, och imorgon ska pappa och jag köpa tapeter och matta=) sen blir det bara lungt..

Bilder:


9-12 Oktober-09

9 Okt-09

Idag gick jag upp skapligt åkte med Pappa till Ikea och köpte lite grejor sen till rusta och sen vidare på leklust, sen åkte vi och handla lite sen hem och käka lite mat, vila lite och duscha och gjorde mig klar för att sen möta upp Nina och Sara på bussen och åkte till Frida och ha myskväll, blev massa prat och middag och mys. men vid 23.00 gav jag upp då sa min kropp ifrån så pappa kom och hämta mig och så åkte vi hem och jag nanna kudden.

Tack för en underbar kväll tjejor=)

10 Okt-09

Vakna och gjorde mig klar sen gick jag över till min lägenhet där mamma och pappa var sen dona vi där och böt lampor och fixa=) sen vidare till dom och käka sen tog jag mig ut på en långpromenad träffa trevligt folk och prata lite skit, sen mötte jag upp Peter,John och Angelica och åkte runt med dom ett tag sen skjusa Peter hem John och Angelica sen skjusa han hem mig och vi stod utanför och prata ett bra tag om allt möjligt och kom fram till lite saker... sen vid 3 tiden gick jag upp och nanna kudden..



11 Okt-09

Idag vakna och var sjukt trött sen åkte jag och pappa och hämta mamma på jobbet sen vidare och til rusta och kolla tapeter men dom hade inga som jag ville ha så vi åkte vidare till bauhaus och där hitta jag både tapeter och heltäckningsmatta=) så nu är det bara en fondvägg till grabben sen är det klart i hans rum=)
sen åkte vi vidare och handla och käka middag sen var resten av dagen kanon lugn, prata med lite folk på msn och det. sen tänkte jag vara duktig och nanna kudden tidigt men hade sån värk så vid halv 5 så somna jag..

12 Okt-09

Idag väckte mamma mig vid 8 ååå jippi vad pigg jag var eller inte.. väl uppe och klar så gick vi till bussen och åkte till sjukan, träffa läkaren där men han var så jävla nochalant, gud va irriterad jag blev fick inte ut ett skit av honom.... nu ska jag iaf få komma till en specialistsjukgymanst och se vad hon säger sen vidare till en annan läkare hoppas jag. sen åkte vi ner på stan besviken som fan men men, fick sonken av mamma och sen åkte jag hem lag mig vid datan och messa lite med Anna och Jannica sen tvärslockna jag och sov från 14-18.00 det var riktigt skönt. sen gick jag upp på gränby och handla lite sen hem och låg på soffan och sen kom mamma hem och vi kolla på simon och thomas och sen kom pappa hem med, sen blev det hollywood fruar sen var kl 00.00 så dom gick och lag sig och jag är faktiskt riktigt trött så nu blir det sova sova sova...


8 Oktober-09

Hej Hallå!

Idag vakna man skapligt och gick upp och käka frukost sen skjusa mamma mig till Bm så jag fick ta min spruta och sen åkte vi hem igen och tog det lungt 1 timme sen tog vi bussen ner på stan och jag käka lite lunch hos mamma på jobbet och sen kom Peter och hämta mig där, sen åkte vi upp till Akis och fika lite och sen upp några våningar för ett Ultraljud=)
Allt gick jätte bra, allt såg kanon ut, idag vägde den 2170 gr och var 31 cm lång ungefär, så det är en stor bebbe=)
När vi var klara där åkte vi förbi salabacka och jag sprang ut med hugo och sen åkte vi och kolla lite saker sen vidare hem till Peter och elda massor i tunnan och röjde, sen tog jag bussen hem och käka lite mat och gick ut med hugo och kolla på tv=)

VI SKA FÅ EN LITEN GRABB=)

Jag längtar nå grymt mycket, 7 veckor kvar bara=)


5-7 Oktober-09

5 Oktober-09

Idag gick jag upp vid 9 sen gjorde jag mig iordning och så gick jag och mamma till Bm och där fick jag tredje sprutan och sen prata vi lite lyssna på bebbens hjärta och mätte magen hade bara vuxit 1cm bra det=) sen var det vägning och socker prov.. sen när vi var klara där så tog vi bussen ner till vaksalatorg och gick på marknaden hitta lite saker, Mamma och jag köpte 7 strumpor var och sen lite små saker och en mössa till bebben och en munkjacka till mig, sen hitta jag ass snygga tröjor med örnar och drakar så ringde Peter och berätta,så han skulle åka ner efter jobbet=P sen när vi var klara där så åkte vi hem och käka lunch och vila lite hade nå grymt ont i fötterna, sen vid 5 åkte jag och mamma upp på gränby och kolla efter en jacka åt henne men hitta ingen nu heller. sen åkte vi till vårdsätra och köpte en spjälsäng som mamma och pappa ska ha hemma hos sig. sen åkte vi hem och bar upp det och käka middag sen var det bara lungt..

6 Oktober-09

Idag sova jag länge kan inte sova på nätterna=( sen dammsög jag åt mamma och pappa och gick ut med hugo och köpte en macka på brantan och sen hem igen och käka den sen tog jag det lungt och fixa iordning mig och tog bussen ner på marknade och mötte upp Nina och så gick vi där en sväng kom hem med raggsockor och 2 andra sockor till bebben, sen åkte vi hem till nina och prata lite skit tog oss upp gränby och kolla och handla lite sen förbi mamma och pappa och lämna grejorna sen hem till frida och prata massa skit=) och kolla på andra avenyn, vidare hem och glodde på film blåste storm utanför fönstret så jag kunde inte sova=( vid 5 somna jag..

7 Oktober-09

Idag vakna jag vid 1 och käka lite och sen prata jag med pappa och rensa min byrå och tvbänk ska möblera om lite hemma hos mamma och pappa så spjälsängen får plats, sen tog jag det lungt och vid 5 käka jag lite till och gick över till mig och mötte Nina och så rev vi tapeter i barnrummet. Blev max för en hallonpaj med mjukglass sen och en chesseburgare och vidare hem till mig och käka och kolla på tv, sen vidare över till päronen och nu kollar jag på cartoon network=) ska väl sova snart men är skit nervös inför imorgon, då blir det Ultraljud och kolla på hur bebben mår, vad den väger och hur lång den är massa annat, vet inte varför jag är nervös men är bara det, tur att Peter följer med iaf. sen på måndag är det prat med överläkaren om snitt måste göras eller ej. vill göra det pga allt som är och den värk jag har redan nu, men ändå vill jag gå och vänta in tiden och bara bli överraskad när det är dags, men men bara allt är bra med bebben så är jag nöjd.

Förstår nog inte riktigt att jag verkligen ska bli mamma nu den drömmen har jag haft länge och nu är den inte långt ifrån sann, 2 månader högst=) jag längtar så, efter och få se vem den lille i magen är, hur den ser ut och vad det är för kön, har trott på kille länge men nu vet jag inte, Nästan alla säger kille men vissa säger tjej med. så det ska bli kul och se, hoppas h*n ser ut som en *som vi har som namn*=)

Bilder:


MVC

            SF-mått       Hb (järn)        Blodtryck         Vikt      Fosterljud         Fosterläge
v.10                                127             134/81
v.24            24                111             109/68       - 4 kg               148
v.26            27                114             115/67      + 400g              137
v.28            31                113             102/66                               142         kände huvudet och rörelser
v.30            32                                   102/66                               140         kände huvudet ocg rörelser
v.32            33                                   104/72       +1,8 kg            154         ruckbar/fix


30 september-1- 4 Oktober-09

30 September-09

ja ni kommer inte ihåg vad jag gjorde den dagen=P

1 Oktober-09

Gick upp och fick skjus av pappa till sjukgymnasten sen åkte vi hem och jag vila lite och sen så käka jag lite och gick upp på gränby och mötte malin och wille och prata skit och kolla på saker, malin klippte sig och det blev assbra=) sen gick jag hem och tog det bara lungt.

2 Oktober-09

Idag var det dags att gå upp tidigt igen*suck*. Pappa skjusa mig till Bm för andra sprutan av järnet och så följde ahn med in, vi prata med bm menans hon spruta in i armen och sen fick pappa höra Bebbens hjärtljud=) då blev han stolt.. Sen åkte vi till öb och sen hem och käka lite mat och sen tog jag bussen ut till Peter och så hämta han upp mig i björklinge köpte lite fika och åkte ut till honom och börja rensa i förrådet och hitta två kartonger med kläder, sen lite små grejer sen åkte vi in till stan och fixa lite saker och käka sen åkte jag med ut igen och så spela vi guitar hero som tokar, sen blev det att åka hem och sova var väl hemma vid 3.

3 Oktober
Idag sovv jag ganska llänge, sen tog jag det lungt  och så prata jag med peter och då bestämde vi oss för att umgås och Angelica med, så Peter hämta upp mig och så åkte vi förbi Jannica och Robban och Gabriella=) och prata lite och peter skulle hämta en tvättmaskin, det var kul att träffa dom igen och se deras lilla prinsessa=) hon är så söööt.
Sen hämta vi upp Angelica och åkte ut till Peter och grilla lite och lira Guitar hero=) sen åkte vi in till stan och hämta Joch så skjusa dom hem mig. jag gick upp och nanna kudden på engång..

4 Oktober-09

Idag tog jag det bara lungt hela dagen, mamma och jag tog oss  upp på gränby och kolla efter jacka till henne och handla lite sen åkte vi hem och Peter,John och Angelica kom och hämta upp mig så åkte vi och käka på Max och sen satt vi och spela nåt jävla motorcykel spel som vi blev tokiga på=P

Angelicas och Mitt citat:

Först drar man fort fram och tillbaka och sen pikar man som fan och sen styr man den=) Hahaha..

Sen gick jag upp och kolla på tv..


Bilder från i fredags ute hos Peter med häftiga saker=)






RSS 2.0