18 November-09

Hej Hallå

Inatt tvär slocka jag kl 22.00 och sov till 4 sen somna jag om vid 7 och sov till 12 så inatt har jag fått sovit=)
sen gick jag upp och prata med pappa och käka lite sen har jag bara tagigt det lungt har vart slut hela dagen, och börjar bli väldigt nervös inför förlossningen.
slemproppen gick idag så nu är det inte alls långt tid kvar, ska på en bedömning imorogn bittit så får se om det blir nån bebis innan helgen=) hoppas det iaf.
Sen kom mamma hem och så prata vi lite och så gick jag ner och hämta lite filmer av Peter som kom med dom, sen upp och duscha känner mig som en 90 åring knakar överallt och har ont som fan=(
nu har jag kollat på bönderna lite och nu tittar jag på en film och ska äta lite tom och jerry kex=)

Skriver mer imorogn hur det gick om jag inte blir kvar på BB=)

Annars är det

bedömning kl 10.00
sjukgymnast kl 11.00
Bm kl 13.00
Mammagrupp 15.00

Väldigt mycket på schemat imorogn ser ni=)

17 November-09

Hej Hallå!

Inatt somna jag kl 00.00 helt otroligt, men vakna varje timme fram till halv 4 då jag var tvungen att gå upp på toa, sen kunde jag inte somna om=( kunde inte koppla av eller nånting:( så sist jag kolla på kl var hon 06.05 somna om ett litet tag iaf men inte hårt sen vid 7 kom mamam in och väckte mig var riktigt pigg då så gick upp och gjorde mig klar tog 9 bussen upp på akis på bedömning.
Det gick bra livmodertappen var nästan nästan mogen och grabben låg med huvudet långt kångt ner så allt såg kanon ut=) sen fick jag lite ont efter men men..
Tog mig ner på stan och prata med mamma sen hem och käka lite och snacka med pappa och sen blev det sitta vid datan ett tag, sen blev det dusch och klä på sig igen och åka med Jannica och Gabriella till barnenshus och sen till gränby centrum för att fördriva lite tid och kolla lite saker=)
Det var jätte trevligt och kul att träffa dom igen hoppas det blir mer nu när min lille kommer=)

Sen skjusa hon hem mig och jag ggick uppp med det jag köpt och prata lite med pappa och satt mig i soffan och blev helt slut kroppen vill inte mer idag och huvudet käns tungt och ögonen snurrar=) men ska hålla mig vaken till efter andra avenyn sen ska jag sova och det tror jag faktiskt att jag kommer få göra inatt.. ska försöka att inte tänka nånting på det som oroar mig utan bara koppla av..
Sen gick jag ut med hugo en sväng för att bli lite piggare just då hjälpte det men nu är jag lika trött igen=( har aldrig vart såhär trött på länge iaf..

Nu blir det Tom och Jerry kex och päronsaft och nåt roligt på tv=)

15-16 November-09

Hej Hallå

Sov bra länge sen när man nyss gått upp vid 15.30 skickar nina och fråga om vi skulle käka tillsammans, visst=)
Det blev gamlis med varsin kebabpizza ass gott sen hem igen ich tog det bara lungt glodde på tv och prata lite med mamma. sen blev det tom och jerry kex och försöka sova men det gick inte alls hade massa tankar i huvudet om allt, så halv 7 på morogonen somna jag,

Sen sov jag ju ett bra tag, läkarn skulle ringa men det gjorde hon inte så jag käka lite och var ut med hugo, då vid 17.00 ringde hon och så prata vi lite så imorogn(tisdag) skulle jag få komma på en bedömning.. sen gick jag hem och tog det lungt bara blev soffmys hela dagen..

14 november-09

Idag vakna jag sent mamma hade åkte redan hon skulle åka eckerölinjen med jobbet, pappa och jag åkte och käka lite lunch ute och sen handla vi och så tog jag det lungt kolla på lite tv och sen kom mamma hem och hade med sig godis=) sen kom nina och hämta mig så åkte vi ut och träffa totte och robin en sväng sen hem till mig och glodde på lite film och sen ner på stan och träffa frida sen skjusa nina hem mig och så åkte hon vidare till ..... =) jag glodde lite på tv och sen somna jag..

Gardinerna köpte jag och mamma förra veckan och så satt vi upp dom i torsdags skit snyggt blev det.

bilder:


Fredag den 13:de

Ja idag är det den dagen, jag har då aldrig haft otur den dagen..

Idag gjorde jag inte så mycket på dan tror jag:P kommer inte ihåg..

På kvällen gick jag över till Nina och snacka lite skit sen tog vi bilen och åkte ut och titta lite mötte upp lite folk och prata skit.
Sen hämta vi upp frida så hon åkte med oss och så mötte vi upp Zeb och Johan och åkte hem till frida och prata massa skit och hade allsång sen vid 01.00 tror jag åkte dom hem och vi åkte ut och kolla en sväng på stan och köpte milkshacke och chesseburgare och åkte hem till frida igen och myste vida datan och kolla på gamla barnprogram som vi hitta=) sen åkte jag och nina hem, kom väl hem vid 5 och då gick mamma upp=)
Prata lite med henne sen nanna jag kudden, hade svårt och sova iaf så..

12 November-09

Hej Hallå!

Först vill jag bara säga:

ETT STORT GRATTIS TILL MIN LILLA KILLE SOM BLI HELA 9 ÅR IDAG=)
Gud va tiden går fort tyckte nyss du var så lite men men..
Jag älskar dig.

Idag har det inte hänt ett skit hittills, trodde jag skulle få sova men nej..
Trött blev jag men slappna av kunde jag inte så 6 imorse lyckades jag somna och sov till 8 sen har jag sovit fram och tillbaka tills halv 3 då jag gav upp..
Men men. Idag vet jag inte vad som händer funderar på att ta en promenad eller nåt=)
Först ska jag börja med och äta=)

Sen får vi se vad dagen/kvällen bjuder på..

11 November-09

Hej Hallå!

Vakna lite försent då jag hade stängt av klockan i sömnen men men.
Kasta i mig lite mat och på med kläderna och sen gick jag till bussen och åkte upp till akis igen..
Idag var det träff med läkaren, mötet gick bra fick starkare värktabletter som jag ska ta till natten så jag ska få sova, sen prata vi om igång sättning så hon ska ringa mig på måndag, så snart är min lilla kille här..
Sen åkte jag ner på stan och in till mamma och prata lite skit med dom för dom hade det så lungt.
Sen hem och vila ett tag sen var jag tvungen att gå till gränby för att handla så då följde nina med mig och så kolla vi på lite julklappar och sen köpte jag en stickad tröja på gina=) sen blev det att handla och gå hem..
Väl hemma hade mamma kommit hem så vi prata lite och sen blev det bara lungt framför tvn.
Tog tabletten och hoppades jag skulle slippa värken då och få sova. men nej nej...

10 November-09

Hej Hallå!

Dagen starta sent=)
Men upp kom jag sen käka jag lite lunch och tog det lungt gick ner till brantan och köpte lite fika till mig och Peter sen kom han och hämta mig och så åkte vi till akis och fika sen in till cafeterian och mötte dom andra mammorna och dom som skulle vara med dom, Sen kom en BM och hämta oss vi åkte ner till förlossningen och fick kolla runt lite sen hämna vi i ett förlossningsrum där BM berätta om alla hjälpmedel och massa annat bra att veta, så nu känns det helt okej, man kan ju hoppas man får henne när man kommer in=P sen när vi var klara med det stod vi utan för och prata jag och 2 tjejor, Peter skjusa hem mig och sen var det bara en lugn kväll hemma..


Massa tankar..

Kan inte sova, många tankar som snurrar i huvudet..

Först förlossningen börjar man bli nervös för hur kommer det går och hur kommer det kännas men jag tror det kommer gå kanon sen har jag Peter vid min sida, som kommer peppa och finnas där och det är jag glad för.
Funderingar angående Peter så förstår jag inte varför vi funkar så bra ihop som vänner men inte som ett par, men det är väl olika från person till person, vi kan prata bättre nu, umgås och har det roligt med varandra, missförstå inte att vi inte kunde prata eller umgås som par men allt blev så vardagligt med prat och så.
Men nu ska vi få en son så vänner måste vi vara och det är vi=)
Han ska vara med under grabbens uppväxt och finnas där för honom och även för mig.
Vi kommer klara detta även fast vi bor på olika håll och så.Kommer inte neka han att komma till mig och umgås med sonen..

Sen vänner.
Vilka är änns riktiga vänner igentligen, vilka är det som ställer upp och finns kvar vid änns sida.
Mycket snurrar hur mycket skit man ska behöva ta av dom,vilka man verkligen kan lita på och vilka som pratar sanning.
Är det bara jag som ska höra av mig eller är det att dom ska höra av sig oxå, och frågan är om då jag slutar höra av mig tappar vi kontakten då?
Ingen vet vad som händer tyvärr.
Alla vet inte hur man mår igentligen finns en som vet exakt allt, och det är en som verkligen har funnits vid min sida varje dag till 110% sen 2003 och det är jag evigt tacksam för.

Familj
Jag älskar verkligen min familj dom är bara bäst.
Jag har nära kontakt med både min mamma och pappa och pratar mycket med dom. jag är otroligt glad att jag har just dom, att just dom ska bli mormor och morfar till min son=)
Jag älskar er och det vet jag att grabben oxå kommer göra.
Sen har vi hela familjen i Järvsö/Ljusdal, som jag är glad att jag har man kan inte ha bättre människor som verkligen finns där för en.
Ett tack till Anna som har pratat med mig om förlossning och lugnat mig mycket och även pratat om mycket annat.
Sen ett otroligt STORT tack till min Faster som fanns där för mig i somras när allt hände, hon har alltid funnits där och kommer alltid göra det men då betydde det enormt mycket för mig att få prata med nån annan än mamma och pappa oxå..
Jag älskar er alla massor massor<3

Lite tråkigt att man mist både Farfar,Farmor och Mormor.
Saknar dom,att dom inte fick vara med och se sitt barnbarnsbarn.
men med oss finns ni<3

Sonen:
Går mycket tankar till honom, hur han ser ut om allt är bra, hur allt kommer bli när han kommer ut, hur det kommer kännas att ha en liten knodd hos sig det har vart min dröm länge och nu är den här inom 3 veckor, tyvärr inte som en kärnfamilj som jag önskade oxå men man vet ju inte vad som händer framöver heller.
Men det ska bli så roligt när han kommer till världen så vi får ha han hos oss och inte i min mage.
Mamma och Pappa längtar efter dig, även din Mormor och Morfar gör det.
Sen även din Faster och kusin och Farmor tror jag längtar efter att få träffa dig.
Och alla andra släktningar=)
Hoppas kusinerna kan växa upp och bli bra vänner då det bara skiljer 2 månader på dom=)


Nej nu har jag fått ur mig lite ska försöka sova lite..


9 November-09

Hej Hallå!

Idag gick man upp kl 9 och somna vid 5 och har bara sovit till och från=( men men.
Sen käka jag frukost och gjorde mig klar gick till 10an och åkte upp på akis på specialistsjukgymnasten och där fick jag träffa en jätte bra sjukgymnast, vi prata och hon kolla på mina muskler, och hon sa att jag kunde föda normalt hon skulel hjälpa mig med lite knep=) Sen ska jag få träffa en aurorabarnmorska, så detta ska bli bra=) ska träffa läkare på onsdag så ska iaf kräva igångsättning för jag orkar verkligen inte längre nu med all värk och inte nån sömn...
Sen åkte jag ner till mammas jobb och prata lite och sen tog mamma och jag bussen hem och prata lite och sen duscha jag sen kom Peter och hämta mig så hyrde vi sista falk filmerna dom var helt okej=) och så blev det donkenmat med hem till mig och glo på dom=)
Sen prata vi lite skit,sen blev det hem gång till mamma och pappa och nu har jag kollat på livet i fagervik och nu blir det ogifta par och bädda ner sig och hoppas på att få sova inatt=)


8 November-09

Hej Hallå!

Denna dag var oxå bara lugnt va med mamma och handla och så var vi till ikea och kolla lite och sen åkte vi tillbaka till gränby och köpte ett par gardiner sen vidare hem och tog det lungt duscha och koppla av. Och kolla på ensam mamma söker med mamma=)
Sen blev det vem kan slå filip och fredrik, och playa del sol=)
Försökte sova men det gick inte så det blev en film och sen talang 2008 somna väl vid 5 nångång..

7 November-09

Hej hallå!

Lördagen var lugn bara, käka lite lunch och sen vid 17.00 gick jag över till mig och fick främmande av Frida,Roger och Lilla Theo, eller lilla och lilla han är en stor kille nu=)
Han pratar jätte mycket och sprallig som tusan=)
Vi fikade och prata massa skit kolla lite kort och prata ännu mera, sen kolla vi lite på dansbandskampen.
Det var jätte jätte kul att umgås med dom igen det var ett tag sen nu, men det måste bli oftare saknar er ju..=(
sen åkte dom hem och jag gick ner till donken och mötte upp Peter,John och angelica och prata lite med dom och sen satt även Memme,Linda och Simon där så vi prata med dom med sen åkte jag hem och tog det lungt och kolla på tv..

Bilder:

Sen var ju även Roger med men han får man aldrig nå kort på=)


6 November-09

Hej Hallå!

Somna vid halv 6 idag med*suck* jag vill kunna sova....
Vid 12 väckte mamma mig då hade jag redan vaknat flera gånger under natten..
Men gick upp och mamma tvätta fönstret i mitt rum och jag satt vid datan ett tag och sen prata jag lite med pappa innan han åkte till jobbet sen blev det lite lunch och klädde på mig och prata lite med mamma sen kom Peter och hämta mig och så åkte vi till BM och där prata vi om förlossning,tiden efter och lite allt möjligt, sen var det mätning av magen och känna om han fortfarande låg med huvudet ner åt och det gjorde han, även Peter fick känna huvudet, och även hela ryggen. sen lyssna vi på hjärtat idag levde han om som faan där inne men det är mycigt dte med förutom när han får in full träffar på revbenen=P
Sen när vi var klara där så åkte vi och köpte en citykorg till vagnen, är kanon nöjd=)
Sen släppte Peter av mig hemma hos mig och så gick jag upp och böt ut sittdelen mot liggdelen vagnen blev som ny=) Sen gick jag hem till päronen och prata lite skit med mamma , gick över till Nina ett tag efter och då höll hon på med löshåret sen åkte vi till gamlis och käka pizza*mums*..
Blev att åka till Sara sen och prata med henne,jonte och hennes päronen, kolla lite på idol, åkte sen vidare ut och träffa Totte och Robin och titta lite på stan men det var itne mycket folk ut, så vi åkte hem..
Nu har jag ätit lite chokladpinnar och druckit vatten och kollar på grogg.

Är trött kanske ska försöka sova=) så man får sova flera timmar.. håller tummarna.

Bilder på vagnen.


4-5 November-09

Hej Hallå!

4 November

Hade jag en slödag hemma satt i soffan i vardagsrummet med morogonrock och bara mös=) sen åkte jag ner till donken och köpte mat till mig och mamma sen satt vi oss i soffan och kolla på bonde söker fru sen tänkte jag vara duktig och gå och lägga mig tidigt men nej nej, det värkte i höfterna och revbenen höll på att sprängas av kramper så det var bara gå upp, ligga ett tag och gå upp.

5 November

Somna halv 6 imorse hur kul är det då...
Men men sen gick jag upp vid 13 då var det bara att klä på sig och åka ner på stan och gå på väntabarn-gruppen. idag prata vi om ammning och spädbarnvård, sen skulle det bli att lyssna på en avslappningsskiva men det gick inte så bra för mig, V och LM=) men men skratta och hade kul hade vi =)
Sen kom pappa och hämta mig och så åkte vi upp och handla och jag fick en kalender jätte fin=) tack pappa=)
Sen åkte vi hem och prata lite skit och sen käka jag lite mat och nu kollar jag på singing bee, sen blir det en varm dusch och hoppas jag får sova=)

Imorogn är det BM med Peter han ska med för första gången på väldigt länge..
Sen ska vi åka och köpa en citykorg till vagnen=)


3 November-09 del 2

Ja nu är jag hemma igen..

Tog bussen ner på stan och gick till mammas jobb och prata med dom där sen vidare till HM och köpte en tomtedräkt till grabben=) sen käka jag lite och sen kom Nina vi prata lite sen gick vi i affärer blev en body och ett par byxor till lillkillen sen tog vi bussen hem till henne satt och prata där och sen knalla vi upp på gränby och glodde lite och jag handla lite och sen gick jag hem till päronen och Nina hem till sig, väl hemma så gick jag ut med Hugo och diska, sen kröp jag in i morgonrocken framför ANDRA AVENYN=) sen prata jag lite med mamma när hon kom hem.
Sen blev det att kolla på lite tv och Prata med folk på msn=)

Har druckit Julmust för första gången iår=)

Så nu kanske man ska försöka sova i tid idag med..
Men först blir det att hämta vatten i vattenflaskan=)

Magbilden är från idag i vecka 37=)

Bilder:

3 November-09

Idag är en lite speciell dag.
Jag och Peter skulle ha firat 4 år idag, känns helt overkligt att det som hänt har hänt men men. kommer ju alltid vara vårat datum..

Igår så vakna jag sent, hade sån värk min högra skuldra upp i huvudet och halsen har hängt sig gör så förbannat ont..
Åkte med pappa förbi brantan sen hämta vi upp mamma vid gränby och sen skjusa pappa hem oss och så åkte han iväg och jobba, jag och mamma käka lite och sen blev det fika och prat, sen gick jag över till mig och mötte upp Peter och gav han crosshjälmen och så prata vi lite sen gick jag upp till päronen och tog det bara lungt, tog en varm dusch sen blev det morgonrock och tvmys, till livet i fagervik sen gick jag faktiskt och lag mig och lyssna på musik.

Idag vakna jag halv 8 då hade jag sovit till och från, från halv 2 men var relativt pigg då så. sen blev det frukost och en varmdusch och fick faktiskt bort värken i halsen, men kom tillbaka efter 1 timme så nu blir det nackkrage ett tag igen..
Mamma åkte iväg för ett tag sen och jobba och pappa ska åka strax, jag funderar på att ta mig till gränby och kolla lite och fördriva tiden=P brukar inte vara upp såhär tidigt så dag går väldigt sakta nu=P men men kan ju inte ligga i sängen heller för då somnar man bara och då kan man inte sova ikväll..

Imorgon är oxå en lugn dag, funderar på att kanske tvätta fönster, eller göra nå annat nyttigt=)

Nej nu ska jag klä på mig iaf.
Hej hej

1 November-09

Hej Hallå

Tänk att det redan är November helt sjukt.
Men denna månad kommer bli den bästa för min älskade son kommer då=)
Jag längtar nå grymt mycket att få se hur han ser ut, vem han är lik, ja allt sånt där.
Helt sjukt förstår ni jag ska bli MAMMA denna månad=)

Igår va jag hemma  på eftermiddagen sen kom P och hämta mig och så käka vi och kolla på en till Johan Falk film sen ner till raggartorget och hämta upp Angelica och John sen blev det gårn ett tag sen hem och nanna kudden...

Idag vakna jag vid 14.00 helt slut hade väl fått sovit 1,5 timme max med alla kramper och värk jag hade inatt, men snart är det över..
sen käka jag lite sen blev det kortspel med mamma.. sen tog vi en promenad med hugo,
sen hem och kolla på ensam mamma söker och sen kolla jag och pappa på, på smällen.
hade tänkt sova men det gick inte så var vaken och det är jag fortfarande=(
Men hoppas på att få sova snart iaf, nån timme bara...

imorogn blir det bara en lugn lugn dag, kanske ska kolla på en citykorg till grabben=)

Nej nu säger jag god natt..

Graviditeten (mer mer info)

 

31 Mars-09

Hade drömt på natten att jag var gravid och på dagen träffa jag,Frida och vi åkte upp på gränby och köpte gravtest och lite annat sen gick vi till källparken för Frida skulle sola solarium.Vi satt där och prata och sen gick jag på toa kunde inte hålla mig längre,kissa på den där stickan och direkt kom pluset=)
Jag blev både glad,rädd o chockad.
Jag gick tillbaka till frida i chock och berätta för henne och hon blev överlycklig.
Sen ringde jag Peter och bad han komma så efter ett tag kom han och jag satt mig i bilen och berätta som det var, han blev också chockad och förvånad,men tog det hyffsat bra.
Ringde Pappa och berätta och han blev jätte glad över att han ska bli MORFAR=)
Fick även tag på mamma sen och berätta för henne, hon trodde mig inte först men blev också överlycklig att hon skulle bli MORMOR hon ville bara springa in på jobbet och berätta men nej du det fick hon inte.. 
sen prata vi inte så mycket mer den dan om det.
Runt mitten i april så berätta vi får Jannica och Robban om nyheten, dom ska ju också ha en liten i slutet av September. Sen på långfredagen berätta vi även för Peters mamma om att hon skulle bli FARMOR.



Jag ringde och boka besök hos barnmorskan och fick tid den 4 Maj-09

Under tiden vi vänta på den tiden så börja vi små prata lite om lill*n och Peter bestämde sig för att vara kvar hos oss=) vi prata lite om hur vi skulle göra och planera saker eftersom vi skulle flytta till huset.
Sen när dagen var kommen för första besöket på MVC så följde Peter med vi fick en kanon barnmorska som vi trivdes med på engång. Hon tog massa prover och tog även gravtest och det stämde ju jag var gravid=) sen prata vi om allt hur vi hade tänkte och det, enligt hennes beräkningar så skulle lill*n komma den 29 November-09 så vi körde på det..


11 Maj-09
Tog ett kort på mamma och pappa och skicka till min Faster och Farbror dom blev helt överlyckliga och ringde upp och mamma och faster prata jätte länge=)
Skicka även sms till min kusin Jenny, där det stod att Linus(hennes son) skulle få en liten syssling i slutet av november och sen till Anna(min kusins fru) att Theo och Lina skulle få en liten syssling=)Anna ringde upp på en gång och var jätte jätte glad för våran skulle och prata länge men även dom blev chockade=P

14 Maj-09

Åkte vi hem till Peters farbror och faster och berätta nyheten dom blev glada.
gick även ut med det på facebook för att vara lite elak mot dom som inte visste nåt men till dom närmsta hade jag redan berättat. Alla gratta och var glada.


22 Maj-09

Börja vi flytta ut till huset och jag var dunder förkyld hade knappt nån röst eller nåt men det fick gå iaf, vi rev en vägg och rev tapeter och tapetsera om och lag in matta sen börja vi flytta ut alla saker. Vid det här laget var jag sopslut,

Runt 20 Juni-09
Fick jag en panik attack och gick ner i depression och orkade knappt med mig själv vet inte riktigt vad som hände, men trivdes inte alls ute i huset,så bodde hos mamma och pappa ett tag och hade så ont i bröstet så jag trodde det var nå fler på mig eller barnet så vi åkte till närakuten men dom hitta inge fel var fullt frisk.

Några dagar efter fick jag bortdomningar i hela högersidan på kroppen och blv självklart rädd så mamma och jag åkte till akuten och kolla och dom kunde iaf säga att det inte var nån fara men rädd var man så fick sova över där och dan efter fick jag komma upp på neurologen och prata med 2 personer dom kom fram till att det är migrän, jag lider alltså inte av huvudvärk under migrän utan bortdomningar istället, skönt att veta det iaf. Väl hemma igen så sov jag bara hela tiden var jätte trött men det var väl mycket pågrund av graviditeten också.


29 Juni-09
Var det då dags för UL att få se den lilla krabaten som bor inne i mig=)
Peter kom och hämta mig och vi åkte till ackis tillsammans och väl där inne fick vi sitta och vänta ett tag,blev bara nervösare och nervösare för att nåt skulle vara fel.
Väl där inne prata hon lite och sen tog hon grejen på magen och vi fick se de livet, det var den bästa upplevelsen. H*n rörde på sig väldigt mycket så hon fick inga bra mått först men sen gick det. Den mådde bra och allt såg bra ute, datumet vi fick där var 29 November alltså det barnmorskan sa=) sen åkte vi förbi mamma och visa korten och hon blev glad och visa korten för dom på jobbet sen skjusa Peter hem mig och så visa jag pappa korten han blev också glad..

Fick inte bort min värk från bröstkorgen så vi ringde till Naprapaten och jag fick komma dit han kolla på min rygg och nacke eftersom jag haft problem förr och nu är det ju en liten som växer i mig, så han massera och knäckte till, han förstod att jag hade haft ont 1 kota i nacken satt år helvete och 3 kotor i bröstryggen satt också åt helvete och tröck alltså runt hela sidan och in i bröstkorgen, efter den dagen släppte massor så skönt.

Hände lite saker under den tiden.


10 Juli-09

Hände det nåt som jag inte trodde skulle hända, men jag gick vidare utan Peter.Det funka inte längre och tänker inte gå in på varför här men det var en jobbig helt och svårt att förstå att det hade hänt.
Vi prata ut massor och blev iaf vänner, skönt det iaf.

19 Juli-09

Åkte Jag, mamma o pappa till Järvsö på en veckas semester det var så skönt att komma iväg lite jobbigt första dagen men sen gick det kanon, vi hade en underbar vecka med underbart folk. Kom hem med barnvagn,bilbarnstol,babysitter,massa kläder m.m.

Är kanon nöjd.


11 Augusti-09
Jag fyller 22 år=)
Men inte bara det vi skulle till barnmorskan igen.
Peter kom och hämta mig på morgonen och så åkte vi dit och vi prata med henne och berätta att det var slut mellan oss, hon tyckte det var starkt att vi var vänner iaf.
Vi kolla vikt,lite prover ,mätte magen och fick även har lill*n hjärta,var så mysigt..


25 Augusti-09

Skulle tillbaka till barnmorskan men åkte själv dit, pga vissa anledningar. Men det gick bra jag hade iaf gått upp i vikt nu och magen hade växt och så fick jag höra hjärtat idag med, mysigt. Sen prata vi lite om sjukgymnast pga min rygg så fick en tid 8 september 8.15 ååå grattis, har även tid hos barnmorskan då 09.15 så här blir det inge sova. Får se om Peter följer med den 8 September.

Lite annat info är att i helgen ska vi fixa mormors lägenhet till mig, så från 1 September ska jag bo där, ska bli skönt med ett eget boende.Jag är tacksam att mormor sa att jag fick ta den innan hon tyvärr lämna oss i sorg och saknad.
Vi tänker på henne jämt.

8 September-09

Var det sjukgymnast det gick kanon dock har jag ass ont i höger revben.
Efter det var det barnmorskan, var själv denna gång med pga att Peter måste jobba,
det gick bra, magen växte lite för mycket men var okej iaf,fick höra hjärtat igen och det låter såå mysigt. Sen hem och ringde Peter och berätta allt.

21 September-09

Idag var det barmorskan igen, prata massor pga att jag har sånna kramper i revbenen och kan inte sova,knappt sitta heller. vi mätte magen och den hade stannat upp lite tur det,sen fick jag blodtrycksfall=( sen lyssna vi hjärtat och sen blev det mer prat om hur vi ska gå till väga, BM tror inte bara det är barnet som trycker på revbenet så vi ska boka en tid hos läkare och se vad Hon/Han säger, kan ju inte gå runt med konstant värk och kramp och inte få sova, då kommer jag aldrig orka 2 månader till och inte orka föda heller. Så nu är det prat om Kejsarsnitt för min del, så jag inte ska få ännu ondare i alla muskler,eftersom jag har haft problem förut, så Bm tyckte kanske det var bäst med snitt, skulle återhämta mig fortare av det än vanlig så vi får se hur allt går med det.
Senare på kvällen kom Peter hem till mig och vi fika och jag berätta hela detta för han och han tyckte det lät bra om det underlätta för mig, han skulle vara med hela tiden och stötta och det är jag glad för, sen tar han även ut dom 10 pappadagarna han får och bor hos mig och bebben.

29 September-09

Mamma och jag åkte till akis för jag skulle få min första järnspruta,skulle få det i dropp men blev så nervös så jag höll på att svimma men det gick över iaf=)
Sen ringde bm och kolla hur det hade gått..

1 Oktober-09

Va det dags för sjukgymnasten men där fick jag inte ut nåt hon sa att det var inflammation på höger revben. menmen.

2 Oktober-09

Var det bm igen för spruta nummer 2 då var pappa med och allt gick jätte bra.sen fick pappa höra bebbens hjärta slå då blev han glad=)

5 Oktober-09

Var det bm igen för spruta nummer 3 och vanlig kontroll. så mamma följde med denna gång och sprutan gick bra, känner mig mycket piggare.
Sen var det vanlig kontroll blodtrycket var bra, magen hade vuxit 1cm och mamma fick oxå höra bebbens hjärta slå=) allt såg bra ut iaf, sen var det sockerprov och vägning, sockret var helt okej, och vikten har jag inte kommit upp i än den vikt jag hade vid inskrivningen.

8 Oktober-09

Bm för spruta nummer 4 sen var det bara hem och käka och ner på stan och prata lite med mamma sen kom peter och hämta mig och så åkte vi till akis på ett tillväxtultraljud och allt såg jätte bra ut.
Vi fick reda på att det var en grabb i magen, som vi har trott hela tiden=)
han vägde ungefär 2170 gr..

12 Oktober-09

Va mamma och jag till överläkaren på akis för att prata om hur allt skulle bli med snitt och så, han gav lite förslag men lyssna inte på vad jag hade och säga så där var dte en besvikelse men men.. Ny tag...

13 Oktober-09

Va till Bm för att få sista sprutan. sköntskönt att det är över nu=)
Sen kolla hon blodtrycket och järnvärdet och allt såg bra ut=)

22 Oktober-09

Första träffen med väntabarn-gruppen, var en helt okej grupp det kommer bli kanon=) vi prata lite om oss och sånt där första gången..

23 Oktober-09

Kontroll hos Bm och förlossnings prat så Peter skulle vara med, men nåt hände med henne så det blev ändrade planer.
Så jag fick komma till en annan bm idag och göra kontrollen men allt såg bara bra ut sen fick jag en ny tid för att Peter skulle få komma med..

29 Oktober-09

Väntabarn-gruppen igen, idag prata vi om förlossningen, kan ju säga att jag börjar bli riktigt nervös nu. Och idag är det 1 månad kvar till beräknat datum=)

6 November-09

Blir det Bm med Peter.

9 November-09

Specialistsjukgymnast på akis som ska få göra en bedömning på mig..

10 November-09

Besök på förlossningen med väntabarn-gruppen=)

11 November-09

Få träffa en annan överläkare på akis och fatta ett beslut om det blir snitt eller igångsättning eller hur det nu blir, orkar inte ha värk längre kan ju inte änns sova.

12 November-09

Blir det ju väntabarngruppen igen och då ska vi prata om avslappning och massor med sånt..



Som ni förstår om det blir snitt eller igångsättning blir det ingen grabb 29 november utan det blir tidigare kommer med mer info när jag vet=)



Ulf Peter Nilsson Och Åsa Sofia Berglund

Föräldrar den 29 November om grabben vill titta ut på beräknat<3

Får se vad det blir för krabat vi tror på en Kille..Och det är en kille=)

Namn är ännu inte klart då vi har lite olika smaker.

Tjej: .... Åsa Ann-Cathrin Nilsson Berglund(ingen tjej blev det) 

Kille: .... Ulf Stig Nilsson Berglund


Mina namn förslag:

Neo
Arvid
Ozkar
Fabian

Nathalie
Nellie

Peters namn förslag:

Neo
Roy
Johnny
Ozkar

Nathalie
Nellie

Det var en liten berättelse om våran knodd, som vi nu vet är en liten kille.


RSS 2.0